Pracovný stôl s funkčným žeriavom Black&Decker Bricolo Builder Smoby so stavebnicou auto a vŕtačkou a 94 doplnkov 117 cm výška

Popis produktu

Pracovný stôl Black&Decker Bricolo Builder od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje skvelý darček pre všetky deti a najmä chlapcov od 3 rokov, ktorí sa rady hrajú na opravárov a remeselníkov. Špičkový pracovný stôl disponuje funkčným žeriavom s pohyblivým ramenom, pomocou ktorého si deti môžu prenášať všetky súčiastky, ktoré potrebujú pri svojich opravách a montážach. Spoľahnúť sa môžu na sadu 94 doplnkov, medzi ktorými sa nachádza mechanická vŕtačka s 2 nadstavcami, zverák, píla, kliešte, skrutkovač, montážne kľúče, kladivko, zverák, skrutky a množstvo ďalších montážnych dielov. Súčasťou pracovnej dielne je aj stavebnica nákladného autíčka. 

Pracovný stôl pre chlapcov je vyrobený z odolného plastu s jemným povrchom, stojí na 4 stabilných nohách. Ponúka deťom dostatok úložného priestoru a závesnú stenu pre pracovné náradie. Stôl je vybavený montážnymi otvormi pre zatĺkanie dielov, v jeho prednej časti je mechanické pravítko. Rozmery pracovnej dielne sú 82*34*117 cm. Je veľmi dôležité viesť malé deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Hravým spôsobom sa tak približujú k svetu dospelých, skúšajú a objavujú, čo v sebe zahŕňa život takého opravára.

Prostredníctvom detskej dielne sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti. Používaním nástrojov, skladaním autíčka sa podporuje aj rozvoj logického myslenia a koncentrácie. Keď sa deti hrajú na opravy v dome alebo vonku, rozvíjajú tým aj svoju fantáziu a kreativitu. Objavujú, skúmajú, opravujú, rozoberajú, skladajú. Všetky tieto možnosti na hru, zábavu a hravé učenie poskytuje táto úžasná opravárska sada pre chlapcov Smoby s originálnym dizajnom.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom kvalitné hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery82*34*117 cm
Celková výška117 cm
Rozmery balenia60*16*77 cm
Celková dĺžka82 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,76 kg
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.