Pracovný stôl Lietadlá Smoby s mechanickou vŕtačkou, lietadlom Dusty a 20 doplnkami

Popis produktu

Smoby detský pracovný stôl Planes (Lietadlá) je detailne prepracovaná a krásne spravená hračka. Je ideálna pre malých chlapcov, ktorí sa radi hrajú na kutilov a majú radi lietadlá. Stolík, vrátane všetkých doplnkov, je vyrobený z najkvalitnejších materiálov. Ide o plasty, ktoré sú veľmi odolné, takže veľa vydržia. Zároveň sú však šetrné k pokožke a príjemne zamatové na dotyk. Prevedený je v oranžovej, čiernej a strieborne farebnej kombinácii. Doplnený je aj o prvky svetlomodrej farby, ktoré pôsobia veľmi sviežo. Stolík stojí na štyroch nohách, ktoré sú spevnené konštrukciou v tvare X. Stolík je preto pevný a stabilný. Malý kutil tak môže bezstarostne pracovať na svojich výtvoroch údržbe lietadielka. Medzi štyrmi nožičkami sa v spodnej časti nachádza naklonená polička na odkladanie iných hračiek, alebo vecí. Pracovná plocha stolíka je priestorná na prácu s náradím.

Náradie je ergonomicky riešené tak, aby presne pasovalo do malej rúčky. Dieťa tak môže jednotlivé časti presne uchopiť a hrať sa s nimi. Na pravej strane pracovnej plochy sú vyrobené malé dierky, do ktorých sa dajú namontovať skrutky. Dieťa si tak môže cibriť svoje manuálne zručnosti. Rovnako tak sa na pravej strane nachádza aj malý zverák na pridržanie lietadielka. Lietadlo je možné rozložiť na 12 častí a potom ho za pomoci pracovného náradia zložiť späť. Stred pracovnej plochy je pre letiskovú dráhu, na ktorej lietadielko vzlieta a pristáva. Na pracovnej ploche je aj panel, na ktorý si môže malý kutil ľubovoľne pripevniť pracovné náradie. Na jeho pravej strane je radar, ktorí dieťa priučí niečo o navigácii a zasvätí ho do tajov letectva. Na ľavej strane sa nachádza držiak na mechanickú vŕtačku. Tá sa ovláda veľmi jednoducho stláčaním tlačidla. Kutil s ním môže skrutkovať rôzne súčiastky a skladať, alebo rozkladať lietadielko, o ktoré sa musí pred každým odletom postarať.

Detský pracovný stôl Planes je krásna, kvalitná a detailne prepracovaná hračka od francúzskeho výrobcu Smoby, ktorý je garanciou najvyšších európskych štandardov. Stolík krásne ozdobí detskú izbu. Vhodný je pre deti vo veku od 3 rokov. Rozmery produktu sú 49*27*75 cm. Medzi doplnkami sa nachádzajú veci ako kombinačky, skrutkovač alebo francúzsky kľúč – spolu až 20 doplnkov. Dieťa sa môže hrať s lietadielkom, starať sa o jeho údržbu a učiť sa tak novým poznatkom z letectva. Popritom získava veľmi dôležité motorické schopnosti a cit pre manuálnu prácu, ktorá je v neskoršom veku dôležitá. S náradím môže zapojiť svoju fantáziu a užiť si tak dlhé hodiny zábavy. Do hry môže zapojiť aj kamarátov. Jeden bude pilot a druhý mechanik. Buduje si tak sociálne cítenie a zmysel pre tímovú spoluprácu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery49*27*75 cm
Celková výška75 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.