Pracovný stôl Staviteľ Bob Smoby so skladacím cestným valcom a 80 doplnkov

Popis produktu

Detská pracovná dielňa s cestným valcom a doplnkami Staviteľ Bob od Smoby je dokonalá hračka pre malého staviteľa. Celá dielnička obsahuje aj skladací cestný valec a až 80 doplnkov a je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý je odolný a zároveň veľmi príjemný na dotyk. Tento pracovný stolík je novinkou a je veľmi obľúbený najmä u chlapcov. Stôl stojí na štyroch nožičkách, ktoré sú medzi sebou spevnené oranžovou úložnou poličkou, takže stôl je pevný a stabilný. Stôl je prevedený v oranžovej, modrej, sivej a čiernej farebnej kombinácii. Pod pracovnou plochou sa nachádza polička, kde si môže malý kutil odložiť iné hračky alebo náradie. Celá dielnička je vhodná pre chlapcov od 3 rokov a každú hru spraví zaujímavou a originálnou.

Súčasťou pracovnej dielne je a skladací cestný valec, ktorý si môžu malí stavitelia sami poskladať a opravovať ho. Rovnako tak je súčasťou pracovnej plochy aj oranžový panel, kde si môže malý kutil ľubovoľne pripnúť rôzne pracovné doplnky. Na pravom bočnom paneli je držiak na vŕtačku a na ľavom sú umiestnené úložné priestory na skrutky a náhradné diely. Priamo na oranžový panel si malí stavitelia môžu pripevniť akékoľvek náradie, ktoré je tiež súčasťou dielne. V balení nájdete skrutkovače, kladivko a vŕtačku, spolu až 80 doplnkov. K svojej práci ich nevyhnutne potrebuje každý mechanik. Deti si tak bez problémov môžu poskladať vlastné výtvory. Na pracovnej doske sa nachádza aj malý zverák, ktorým si môžu deti veci prichytiť a poriadne skrutkovať či vŕtať.

Pracovná dielňa Staviteľ Bob s cestným valcom a doplnkami pre deti je nová, moderná a krásna hračka od francúzskeho výrobcu Smoby, ktorá spĺňa najprísnejšie európske štandardy. Stolík je kompaktný a v prípade potreby sa veľmi ľahko schová. Celá zmontovaná dielňa má rozmery 60*34*103 cm. S touto dielňou s motívom rozprávky Staviteľ Bob si dieťa užije veľa zábavy. Navyše hra podporuje vývin motorických schopností a čo-to naučí dieťa aj zo sveta áut a mechaniky. S detskou dielničkou sa detičky nikdy nebudú nudiť. Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery60*34*103 cm
Celková výška103 cm
Rozmery balenia59*14*77 cm
MechanickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,84 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.