Pracovný stôl PJ Mask Smoby s autíčkom na skákajúcej rampe a 94 doplnkami

Popis produktu

Smoby pracovný stôl s autíčkom na skákajúcej rampe a 94 doplnkami je fantastická sada hračiek pre všetky deti a najmä chlapcov od 3 rokov, ktorí milujú svet pretekov a radi sa hrajú na automechanikov. Celá dielňa vrátane autíčka a doplnkov je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý je odolný a zároveň veľmi príjemný na dotyk. Stôl stojí na štyroch nožičkách, ktoré sú medzi sebou spevnené, takže stôl je pevný a stabilný. Stôl je prevedený v zelenej, červenej a sivej farebnej kombinácii. Pod pracovnou plochou sa nachádza polička, na ktorú si môže malý kutil odložiť iné hračky alebo náradie. Súčasťou pracovného stolíka je skákajúca odrážacia rampa, ktorú si deti okamžite zamilujú.

Na pracovnej ploche sa nachádza aj parkovacie miesto pre autíčko zo známej a obľúbenej televíznej sérii o animovaných hrdinoch PJ Masks, ktorí statočne bojujú proti zločinu. Animovaná séria je u detí veľmi obľúbená a stolík je označený krásnym motívom PJ Masks, takže upúta každé dieťa. Súčasťou pracovnej plochy aj červený panel, kde si môže malý kutil ľubovoľne pripnúť rôzne pracovné doplnky. Súčasťou pracovnej dielne sú skrutkovače, kombinačky, pílka či kladivko - nástroje, ktoré k svojej práci nevyhnutne potrebuje každý mechanik. Deti si tak bez problémov môžu poskladať svoje vlastné legendárne autíčko PJ Masks. Hra podporuje vývin motorických schopností a čo-to naučí dieťa aj zo sveta áut a mechaniky.

Pracovný stôl PJ Masks pre deti je nová, moderná a krásna hračka od francúzskeho výrobcu Smoby, ktorá spĺňa najprísnejšie európske štandardy. Stolík je kompaktný a v prípade potreby sa veľmi ľahko schová. S touto dielňou a autíčkom PJ Masks si dieťa užije veľa zábavy. S detskou dielničkou, súčasťou ktorej je aj odrážacia rampa sa detičky nikdy nebudú nudiť. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Materiály použité na hračkách Smoby sú pevné a odolné, zároveň veľmi jemné a hladké k detským rúčkam. Farby na hračkách Smoby podnecujú detskú predstavivosť.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery115*35*110 cm
Celková výška110 cm
Výška pracovnej plochy53 cm
Rozmery balenia60*16*77 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.