Pracovný stôl trojkrídlový Black&Decker Mega Center Smoby strojárstvo inštalatérstvo maľovanie a tesárstvo 100 doplnkov 103 cm výška

Popis produktu

Pracovný stôl trojkrídlový Black&Decker Mega Center od francúzskeho výrobcu Smoby poteší všetky deti a najmä chlapcov od 3 rokov, ktorý sa rady hrajú hry na technické povolania. Pri práci na inštalatérov, mechanikov a tesárov sa môžu spoľahnúť na bohatú sadu 100 doplnkov, medzi ktorými sa nachádza mechanická vŕtačka s 2 nadstavcami, kliešte, píla, skrutkovač, montážne kľúče, kladivo, valček na maľovanie, zverák, skrutky, matice, klinčeky, potrubné diely, poličky na drobné súčiastky, rôzne montážne časti a dielce. Pracovný stôl s 3 hernými plochami je vybavený kolieskami pre jednoduché presúvanie a otvárateľnými bočnými krídlami, takže sa dá za pár sekúnd ľahko rozložiť a zložiť.

Stredná časť je vyhradená strojárskej práci, dieťa sa učí pracovať so zverákom, zatĺkať klince, merať diely s mechanickým pravítkom a poskladá si autíčko podľa návodu. Naplno si rozvíja jemnú motoriku, spoznáva nové nástroje a ako sa správne používajú. Zadná stena je vybavená závesným systémom pre pracovné náradie a odkladacou plochou pre drobné súčiastky, takže má dieťa potrebné doplnky vždy poruke. Majstrov poteší aj praktická tabuľka, na ktorú si budú môcť kriedou kresliť a písať poznámky, takisto využije aj praktické poličky pod pracovnou plochou.

Inštalatérska a maliarska časť pozostáva z umývadla, maliarskeho valčeka, dávkovača mydla na ruky a stenou s montážnymi otvormi, na ktorých si dieťa vyskúša inštaláciu potrubia, pričom má k dispozícii aj obrázkový návod. Cez hotové potrubie bude môcť spustiť loptičku a sleduje, či sa dostane na miesto určenia. Pri stavbe potrubia si deti budú môcť vyskúšať rôzne spôsoby montáže a tak si naplno rozvinú priestorové videnie a technickú predstavivosť.

Tesárska časť je určené pre všetky deti, ktoré sa chcú naučiť pracovať s drevom. Malí stolári a tesári sa potešia stolovej kotúčovej píle, s ktorou sa naučia rezať drevené dieliky pomocou posuvného mechanizmu. Kotúčová píla vyzerá veľmi realisticky, deti pri práci s drevom využijú aj praktickú pílku, ktorú si môžu zavesiť na bočnú stranu stolíka. Súčasťou tesárstva je aj malá polička na drobné dieliky, ktoré si do nej môžu tesári po práci upratať.

Rozmery pracovnej dielne sú 56*34*103 cm. Je veľmi dôležité viesť malé deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Hravým spôsobom sa tak približujú k svetu dospelých, skúšajú a objavujú, čo v sebe zahŕňa práca remeselníka. Prostredníctvom detskej dielne sa rozvíja jemná motorika, logické myslenie a koncentrácia. Učia sa rýchlejšie riešiť problémy, pri hre s viacerými deťmi si rozdelia úlohy pri montáži, zlepšujú svoje komunikačné schopnosti a získavajú sebavedomie. 

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom kvalitné hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery56*34*103 cm
Celková výška103 cm
Rozmery balenia59*26*75 cm
Celková dĺžka56 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť6,26 kg
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.