Pracovný stôl Bricolo Center Bob Staviteľ Smoby so žeriavom a cestným valcom s 92 doplnkami

Popis produktu

Čo by vyrástlo z vášho chlapčeka bez poriadneho pracovného stola, na ktorom si môže cibriť svoje technické zručnosti a predstavivosť? S pracovným stolom Bricolo Center od firmy Smoby s motívom Boba Staviteľa, známej animovanej postavičky z britského animovaného seriálu o šikovnom staviteľovi, ktorý sa vie vždy vynájsť, ako každý správny chlap, sa naučí, čo prináša práca v dielni. Pracovný stôl je vybavený 92 doplnkami na tej najvyššej úrovni, spolu s ovládateľným žeriavom a cestným valcom, s ktorým si váš malý majster užije nesmierne množstvo zábavy. Všetky diely sú precízne vyrobené s dôrazom na jemné a oblé hrany, aby sa chlapček nemal žiadnu šancu poraniť. Stabilný pracovný stôl zdobí výrazné logo Boba Staviteľa, vďaka ktorému si každé dieťa bude pripadať ako naozajstný staviteľ.

Pracovný stôl slúži predovšetkým na zlepšenie motoriky a sústredenia detí. Každý chlapček rád zistí, ako sa skladá malý cestný valec, ktorý prispeje k správnej technickej predstavivosti dieťaťa. Všetky doplnky na tomto skvelom pracovnom stole sú plne funkčné a pripravené kedykoľvek zapojiť fantáziu chlapčeka, ktorý si bude postupne skúšať všetky súčasti a učiť sa nové veci. Vaše dieťa sa pri hre s funkčným krásnym žltým žeriavom na pracovnom stole Smoby naučí dôkladnej a opatrnej práci. Bohatá výbava 92 doplnkov na tomto pracovnom stole zabaví chlapčeka na veľmi dlhý čas, pričom si bude môcť vyskúšať prácu s kladivkom, skrutkovačom, kľúčom, maticami, skrutkami a ďalším príslušenstvom, ktoré k svojej práci potrebuje každý mechanik a staviteľ. Deti sa s týmto modelom pracovného stola môžu dosýta vyblázniť a vyskúšať si hranice svojej vlastnej predstavivosti.

Pracovný stôl Bricolo Center Staviteľ s cestným valcom a žeriavom spolu s 92 doplnkami je moderná a krásna hračka pre chlapcov, ktorí túžia objavovať a skúšať rôzne nové a technické veci. Francúzsky výrobca Smoby do tejto hračky vložil naozaj všetko. Nádherné dizajnové vyhotovenie, spolu s kvalitnými a príjemnými dielmi na dotyk spĺňajú tie najprísnejšie kritériá kvality. Detský pracovný stôl je kompaktný, ľahko sa prenáša a jeho celkové rozmery v zmontovanom stave sú 82*37*117 cm. S touto pracovnou dielňou sa váš chlapec nebude nikdy nudiť a môže vymýšľať vždy nové práce s kvalitným náradím.

Vlastnosti

  • kvalitné vyhotovenie a spoľahlivá konštrukcia
  • zaoblené hrany plastových dielov
  • ovládateľný žeriav
  • skladací cestný valec
  • veľké množstvo doplnkov až 92 kusov
  • kompaktný pracovný stôl
  • atraktívny dizajn s motívom Boba Staviteľa
  • spoľahlivý francúzsky výrobca Smoby
  • vhodný pre chlapcov od 3 rokov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery82*37*117 cm
Celková výška117 cm
Rozmery balenia60*16*76 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť5,0 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.