Pracovný stôl Ready 2 Go Bob Staviteľ Smoby v kufríku s 22 doplnkami

Popis produktu

Zoznámte sa s praktickým a kvalitným pracovným stolom Ready 2 Go Smoby s 22 doplnkami spolu s motívom animovanej postavičky Boba Staviteľa, ktorá je idolom všetkých šikovných a zručných chlapcov po celom svete. Pracovný stôl je vhodný pre chlapcov od 3 rokov a vyznačuje sa jedinečnou schopnosťou rýchleho zloženia do praktického kufríka, ktorý si váš malý stavbár môže ľahko vziať so sebou, kamkoľvek sa poberie.

Pracovný stôl je vyrobený v sympatickom modro-oranžovom dizajne, ktorý sa zapáči každému šikovnému chlapčekovi. Dieťa ocení kvalitnú a pevnú plastovú konštrukciu, pri ktorej sa nemusí báť zranenia. Pri svojej práci s jednotlivými dielmi so zaoblenými hranami sa dieťa naučí správnej manipulácii s náradím a potrebnej trpezlivosti. Detský pracovný stôl prináša chlapcovi množstvo výhod, medzi ktoré nepochybne patrí aj rozvíjanie jemných motorických schopností a takisto aj lepšej koncentrácii a sústredenosti. Na pracovnom stole dieťa nájde všetko, po čom túži každý malý staviteľ. Naučí sa, ako sa používa kladivko či pílka, alebo sa jednoducho rozhodne pre skrutkovač a pustí sa do práce na svojom vlastnom projekte. Pri tomto pracovnom stole s 22 doplnkami nehrozí, že by sa vaše dieťa začalo nudiť. Chlapček môže neustále vymýšľať nové možnosti a pripájať k sebe jednotlivé diely tak, ako sa mu páči. Detská fantázia sa vďaka tomu neustále rozvíja a hľadá nové výzvy.

Detský pracovný stôl Ready 2 Go s 22 doplnkami od francúzskej firmy Smoby prináša každému dieťaťu možnosť rozvoja kreativity a fantázie, pričom sa naučí, ako funguje náradie v dielni a naučí ho udržiavať si poriadok na pracovnom stole. Každé náradie na pracovnom stole má svoje miesto, kde sa má upratať a dieťa veľmi rýchlo pochopí, čo kam patrí. Celkové rozmery detského pracovného stola sú 43*35*77 cm s nízkou hmotnosťou iba 2 kg. Firma Smoby patrí k renomovaným výrobcom detských hračiek, ktoré spĺňajú tie najvyššie kritériá kvality a podliehajú prísnej kontrole vo všetkých fázach výrobného procesu.

Vlastnosti

  • praktický kufríkový systém
  • kvalitná konštrukcia
  • atraktívny dizajn s motívom Boba Staviteľa
  • šikovná sada 22 doplnkov
  • zaoblené hrany všetkých plastových dielov
  • vhodné pre chlapcov od 3 rokov
  • nízka hmotnosť iba 2 kg
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery43*35*77 cm
Celková výška77 cm
Rozmery balenia43*9*33 cm
Hmotnosť2,0 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.