Pracovný stôl Black&Decker Premier Etabli Smoby s 20 doplnkami

Popis produktu

Smoby Black&Decker Premier Etabli detský pracovný stôl s náradím je ideálna hračka pre dieťa, ktoré sa rado pomáha s rôznymi domácimi prácami. Stolík je vyrobený z kvalitných plastov, ktoré sú odolné a zároveň zamatové na dotyk. Prevedený je pracovných farbách červenej a čiernej, ktorá pripomínajú skutočnú pracovnú dielňu. Červená farba zároveň dodáva stolíku eleganciu. Konštrukcia stolíka je riešená v tvare X, okrem vrchnej pracovnej časti, ktorá je rovná. Stolík je pevný a stabilný. Ergonomicky je prispôsobený tak, aby vedelo dieťa s istotou a pevne uchopiť jednotlivé časti a hrať sa. Pracovný stolík je vyrobený s dôrazom na zaoblené tvary, preto je hra s ním veľmi bezpečná.

Na pracovnej časti sa nachádzajú rôzne druhy náradia pre malého kutila. Na boku je úchytka pre mechanickú vŕtačku. V pracovnej ploche sú urobené dierky, do ktorých sa dajú zamontovať skrutky, či už skrutkovačom alebo mechanickou vŕtačkou. Na pracovnej ploche sa nachádza aj väčšina z pracovného náradia, ktoré je naozaj bohaté – spolu až 20 doplnkov. Kladivko, pílka, pilník, skrutky, skrutkovač, mechanická vŕtačka a motorka. Motorku je možné rozobrať a znova zložiť za pomoci pracovného náradia. Na stolíku je aj malý zverák, ktorý slúži na uchytenie motorky.

Takáto hra vyvíja u dieťaťa motorické schopnosti, ktoré v budúcnosti určite využije. Black&Decker Premier Etabli je dizajnovo krásne spravená hračka od francúzskej spoločnosti Smoby, takže spĺňa najprísnejšie európske kritériá. Vhodný je najmä pre chlapcov vo veku od 3 rokov. Je kompaktný a ľahko sa v prípade potreby schová. Na výšku meria 61 cm, široký je 57 cm a dlhý 42 cm. S týmto stolíkom sa môže dieťa hrať aj s kamarátmi a budovať si tak sociálne cítenie a zmysel pre tímovú prácu. Popritom si užije veľa zábavy, zároveň sa však aj veľa naučí.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery61*42*57 cm
Celková výška57 cm
Rozmery balenia46*13*59 cm
Hmotnosť1,69 kg
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.