Pracovný stôl Activity Kiddieland s náradím, so zvukom a svetlom od 12 mes

Popis produktu

Kiddieland detský pracovný stolík Activity s náradím učí malého kutila ako narábať s pracovnými pomôckami a náradím. Jednotlivé doplnky vydávajú zvuky, a dieťa sa učí čo ako funguje. Každé náradie- vŕtačka, kladivo, pílka po stlačení vydáva svoje realistické zvuky ako skutočné náradie a vyhrávajú veselé tóny a melódie. Po stlačení rôznych foriem a ozubených koliesok zaznie pekná hudba a rozsvietia sa svetielka. Detský pracovný stolík je veľmi kvalitná pevná detská hračka vhodná pre najmenšie deti od 12 mesiacov, s ktorým sa vyhrajú aj ďalší súrodenci a kamaráti dlhé roky a vždy funguje ako nový. 

Má veľa zvukových a mechanických funkcií, ktoré deti, keď objavujú svet, majú veľmi v obľube - stláčať rôzne tlačidlá a figúrky, vytáčať páčky a krúžky doprava doľava hore dolu, krútiť, posúvať, otvárať a pritom sledovať reakciu na svoj pohyb - keď hračka raz zahúka, zahrá melódiu, zabliká, pohne sa iná časť hračky, rozsvietia sa svetielka, ukážu sa iné obrázky. Táto detská hračka určite poteší každé dieťa, aj viac detí a hrou sa zároveň rozvíja jemná motorika, logické rozmýšľanie, pamäť, pohybová zručnosť a súvislosti medzi zvukmi tvarmi a farbami.

Funguje na batérie 3xAA, ktoré sú súčasťou detskej hračky. Detský pracovný stolík je prevedený v krásnych veselých farbách modrej, červenej, zelenej, žltej a fialovej farby. Rozmery produktu sú 32*17*30 cm. Jednotlivé doplnky ako aj celý pracovný stolík majú oblé hrany a jemné tvary, je vyrobený z kvalitného plastu, ktorý je jemný k detským rúčkam. Pracovný stolík so zvukmi a svetlom je kvalitný európsky výrobok, ktorý zaručuje dlhoročnú kvalitu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery32*17*30 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.