Pracovný kufrík s mechanickou vŕtačkou Black+Decker Toolbox Smoby s helmou a skladacím autíčkom 50 doplnkov

Popis produktu

Pracovný kufrík Toolbox od francúzskeho výrobcu Smoby poteší každé dieťa a najmä chlapcov od 3 rokov, ktorí majú radi hry na opravárov. Originálny kufrík v šedom vyhotovení v sebe skrýva bohatú sadu 50 doplnkov, medzi ktorými je pracovná prilba, mechanická vŕtačka s nadstavcom, montážny kľúč, skrutkovač, kliešte, kladivko, pílka, skrutky a rôzne montážne diely. Skvelou súčasťou je aj stavebnica autíčka, s ktorou sa pri skladaní zabavia aj malí konštruktéri. Pracovný kufrík pre chlapcov je vyrobený z odolného plastu s jemným povrchom a motívom pracovného náradia Black&Decker.

Je veľmi dôležité viesť malé deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Hravým spôsobom sa tak približujú k svetu dospelých, skúšajú a objavujú, čo v sebe zahŕňa život takého opravára. Prostredníctvom kufríka s náradím sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti. Používaním nástrojov, skladaním autíčka sa podporuje aj rozvoj logického myslenia a koncentrácie. Keď sa deti hrajú na opravy v dome alebo vonku, rozvíjajú tým aj svoju fantáziu a kreativitu. Objavujú, skúmajú, opravujú, rozoberajú, skladajú. Všetky tieto možnosti na hru, zábavu a hravé učenie poskytuje táto úžasná montážna sada pre chlapcov s originálnym dizajnom. Rozmery detského kufríka sú 44*27*38 cm.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom kvalitné hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
Rozmery44*27*38 cm
Rozmery balenia44*27*38 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,95 kg
Farbaoranžová,šedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.