Pracovný kufrík Bricolo Box Black&Decker Smoby s rozoberateľným autíčkom a 39 doplnkami

Popis produktu

Pracovný kufrík Bricolo Box od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje vynikajúcu voľbu pre všetky deti a najmä chlapcov od 3 rokov. Originálny kufrík v oranžovo-čiernom vyhotovení obsahuje sadu 39 doplnkov, medzi ktorými sú pracovné nástroje a náradie - montážne kľúče a skrutkovač, konštrukčné dieliky, skrutky, matice a montážne dieliky pre stavebnicu autíčka spolu s obrázkovým návodom. Malí opravári a konštruktéri ocenia praktický kufrík s pohyblivými priehradkami a závesným systémom pre pracovné náradie. 

Domáci majstri tak získajú prvé skúsenosti, naučia sa správne používať pracovné nástroje. Kufrík je vyrobený z pevného a odolného plastu s jemným povrchom, chlapci sa potešia aj motívu značky pracovného náradia Black&Decker. Prostredníctvom kufríka s náradím a skladačkou autíčka sa u detí rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti. Chlapci si rozvíjajú logické myslenie, učia sa sústrediť na detaily. Montážnu sadu s autíčkom v kufríku s originálnym dizajnom si vďaka praktickej rukoväti môžu brať kamkoľvek so sebou.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom kvalitné hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery36*29*29 cm
Rozmery balenia30*9*45 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.