Pracovné oblečenie Staviteľ Bob Smoby s prilbou, vestou a mobilom

Popis produktu

Detské pracovné oblečenie Smoby s motívom rozprávky Staviteľ Bob je perfektný doplnok pre malých kutilov. Každú hru na staviteľov dotiahne do dokonalosti a chlapci sa vďaka tomuto oblečeniu budú cítiť ako skutoční majstri a budú sa podobať svojej obľúbenej rozprávkovej postavičke. Súčasťou pracovného úboru je všetko, čo každý správny majster potrebuje. V balení nesmie chýbať pestrá žltá helma, košeľa s vestou, francúzsky kľúč, mobil a menovka. Súprava pracovného oblečenia sa hodí všetkým chlapcom od 3 rokov

Pracovné oblečenie s motívom Staviteľa Boba je vyrobené vo farebnej kombinácii modrej a červenej a chýbať nesmie žltá bezpečnostná prilba, s ktorou budú všetky deti pri stavbách v bezpečí. Na menovku si môžu chlapci napísať meno a každý tak bude poznať svojho obľúbeného majstra. Na modrej veste je našité praktické vrecko, do ktorého si stavitelia môžu uložiť náradie, ktoré potrebujú mať stále poruke. Celá pracovná sada je vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne nezávadných farieb, ktoré navyše dlho vydržia. Pracovný úbor so Staviteľom Bobom urobí každú hru jedinečnou a výborne sa hodí napríklad aj na karneval.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery balenia40*7*25 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,25 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.