Pracovné náradie Staviteľ Bob Smoby elektronické motorová píla vŕtačka a priamočiara píla

Popis produktu

Detské pracovné náradie Smoby s motívom rozprávky Staviteľ Bob je súprava 3 pracovných nástrojov v modro-oranžovom prevedení s čiernymi a sivými doplnkami. Náradie je vhodné pre chlapcov od 3 rokov, ktorí obľubujú rozprávku Staviteľ Bob. Zahŕňa v sebe najdôležitejšie nástroje pre opravy, vďaka čomu je zárukou hodín plných zábavy a majstrovania pre malých opravárov a výmyselníkov. Medzi elektronickými nástrojmi nájdete rezač, motorovú pílu a priamočiaru pílu. Je to nadčasová chlapčenská hračka s originálnym dizajnom. Prostredníctvom súpravy náradia sa chlapci spolu so Staviteľom Bobom veľa naučia o používaní pracovných nástrojov a o tom, čo všetko je potrebné na rôzne opravy.

Je veľmi dôležité viesť malé deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Hravým spôsobom sa tak približujú k svetu dospelých, skúšajú a objavujú, čo v sebe zahŕňa život takého opravára. Prostredníctvom detskej dielne sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti. Používaním nástrojov sa podporuje aj rozvoj logického myslenia a koncentrácie. Keď sa deti hrajú na opravy v dome alebo vonku, rozvíjajú tým aj svoju fantáziu a kreativitu. Objavujú, skúmajú, opravujú, rozoberajú, skladajú. Všetky tieto možnosti na hru, zábavu a hravé učenie poskytuje táto pekná opravárska súprava pre chlapcov Smoby s originálnym dizajnom inšpirovaným rozprávkou Staviteľ Bob. Hračky fungujú na AA/LR6 batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Sada náradia je skvelým doplnkom do detskej dielne od Smoby, ale deti sa s ňou zahrajú aj samostatne.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery balenia44*17*21 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,7 kg
NoteBattery: 7 x AA LR6 1.5V
Farbamodrá
Set produktovÁno
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.