Pracovné náradie PJ Masks Smoby

Popis produktu

Pracovné náradie Smoby je perfektná sada náradia pre malých pretekárov a automechanikov, ktorí milujú svet áut a hrdinov. Pracovné náradie je vyhotovené v štýle detskej animovanej série PJ Masks, v ktorej maskovaní hrdinovia bojujú proti zločinu. Dieťa má k dispozícii 3 figúrky superhrdinov, krásne autíčko a sadu náradia, s ktorým si ho dokáže poskladať. Veža s figúrkami, parkovacím miestom pre autíčko a náradím je vyhotovené v pestrofarebnej kombinácii, ktorá upúta deti na prvý pohľad. Hračka je hodná pre chlapčekov od 3 rokov, ktorí sa radi hrajú s autíčkami a pracovným náradím. S touto hračkou bude z dieťaťa malý automechanik, ktorý si poskladá svoje vlastné autíčko.

Náradie je vyrobené z kvalitného plastu, ktorý je odolný a príjemný na dotyk. Vytvarované je tak, aby ho malé dieťa vedelo s istotou a správne uchopiť a hrať sa s ním. Chlapci si dokážu autíčko bez problémov poskladať a vydať sa s hrdinami na skvelé dobrodružstvo. S celou hračkárskou sadou s motívom rozprávky PJ Masks, ale aj s poskladaným autíčkom si chlapci užijú kopec zábavy. Figúrky, autíčko aj jednotlivé diely sú vyrobené z prvotriednych materiálov. Ide o kvalitné plasty, ktoré sú odolné a dlho vydržia. Deti si vďaka sade náradia rozvíjajú jemnú motorikuzručnosť a predstavivosť.

Je to ideálny doplnok detským autodielňam od francúzskej spoločnosti Smoby, ktorej dlhoročná tradícia zaručuje najvyššiu kvalitu. Hranie sa s náradím podporuje u detí fantáziu a jemnú motoriku, ktorá je veľmi dôležitá. Navyše si užijú veľkú hromadu zábavy. Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť všetkých hračiek, ktoré sú vyrobené podľa noriem a európskeho štandardu. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Materiály použité na hračkách Smoby sú pevné a odolné, zároveň veľmi jemné a hladké k detským rúčkam. Farby na hračkách Smoby podnecujú detskú predstavivosť.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery31*26*35 cm
Celková výška35 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.