Pracovné náradie elektronické EVO Black&Decker Smoby s nadstavcami píla leštička a vŕtačka

Popis produktu

Pracovné náradie 3v1 EVO Black&Decker poteší všetkých malých opravárov a majstrov od 3 rokov. Multifunkčné pracovné náradie s 3 výmennými hlavicami umožní deťom vykonávať rôzne opravy v pohodlí domova. Pracovné náradie v sebe zahŕňa vŕtačku s 3 nadstavcami, priamočiaru pílu a rotujúcu brúsku. Každý nástroj sa dá rýchlo poskladať jednoduchou výmenou nadstavcov. Multifunkčná pracovná hračka je vyrobená z pevného a kvalitného plastu, držadlo s gumeným povrchom je príjemné na úchop. Detská píla, brúska a vŕtačka v jednom je fantastická hračka, s ktorou sa malí chlapci zabavia dlhé hodiny. Môžu sa veľa naučiť o tom, ako sa používajú pracovné nástroje a čo všetko je potrebné na rôzne opravy.

Deti sa veľmi radi hrajú s pracovnými nástrojmi, pretože sa pri takejto hre cítia ako dospelí. Je potrebná viesť najmenšie deti k hre na povolania dospelých. Hravým spôsobom sa tak približujú k skutočnému svetu, skúšajú a objavujú, čo v sebe zahŕňa život opravára. Prostredníctvom nástrojov sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Rozmery hračky sú 20*5*18 cm, napája sa 2 batériami typu AA, ktoré sú súčasťou balenia. Originálne oranžovo-čierne vyhotovenie s motívom pracovného náradia Black&Decker zaujme každého malého remeselníka

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom kvalitné hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery20*5*18 cm
Rozmery balenia32*7*21 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBatteries: 2 x AA (included)
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.