Pracovné náradie 3v1 Black+Decker Evo Smoby elektronické

Popis produktu

Smoby pracovné náradie Black+Decker je pekná elektronická hračka pre malých opravárov s realistickým dizajnom. Zahŕňa v sebe elektronickú pílu, leštičku a vŕtačku. Každý nástroj poskladáte jednoducho vymenením nadstavcov, obsluha je veľmi jednoduchá. Chlapčenská elektronická hračka je vhodná už od 3 rokov a je vyrobená z veľmi kvalitného plastu, ktorý je zamatový na dotyk. Detská píla, leštička a vŕtačka v jednom je úžasná hračka, s ktorou sa malí chlapci zabavia dlhé hodiny. Môžu sa veľa naučiť o tom, ako sa používajú pracovné nástroje a čo všetko je potrebné na rôzne opravy.

Malí výmyselníci sa veľmi radi hrajú s pracovnými nástrojmi, pretože sa pri takejto hre cítia ako dospelí. Je potrebná viesť najmenšie deti k hre na povolania dospelých. Hravým spôsobom sa tak približujú k skutočnému svetu, skúšajú a objavujú, čo v sebe zahŕňa život takého opravára. Prostredníctvom nástrojov sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti. Používaním nástrojov sa podporuje aj rozvoj logického myslenia a koncentrácie. Objavujú, skúmajú, opravujú, rozoberajú, skladajú. Všetky tieto možnosti na hru, zábavu a hravé učenie poskytuje táto pekná opravárska súprava pre chlapcov Smoby s originálnym dizajnom.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca veľmi kvalitných plastových hračiek pre deti s realistickým dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé dieťa a je to skvelý darček pre malých opravárov. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Odporúčame.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery20*5*17,5 cm
Rozmery balenia32*7*21 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Hmotnosť0,48 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.