Pracovná dielňa Staviteľ Bob Smoby s X konštrukciou

Popis produktu

Detská pracovná dielňa Staviteľ Bob od Smoby je dokonalá hračka pre malého staviteľa a je vhodná najmä pre chlapcov od 3 rokov. Celá dielnička vrátane náradia je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý je odolný a zároveň veľmi príjemný na dotyk. Tento stolík je novinkou a je veľmi obľúbený najmä u chlapcov. Stôl stojí na nožičkách s konštrukciou do tvaru X, takže stôl je pevný a stabilný. Stôl je prevedený v oranžovej, modrej a sivej farebnej kombinácii. Pod pracovnou plochou sa nachádza úložná polička, kde si môže malý kutil odložiť iné hračky alebo náradie. V detskej pracovnej dielničke sa bude každý chlapec cítiť ako riadny staviteľ.

Sivá pracovná plocha je ideálna na montovanie čohokoľvek, čo si malý staviteľ vymyslí. Po oboch stranách panelu si dieťa môže ukladať náradie, ale aj náhradné diely, ktoré potrebuje mať stále poruke. Na pracovnej doske sa nachádza aj malý zverák, ktorým si môže pridržať svoje výtvory pri rozkladaní a následnom skladaní, ktoré je možné vďaka skrutkovačom. Súčasťou dielničky je aj vŕtačka, pílka, skrutkovače a náhradné diely ako napríklad skrutky. Stolík má rozmery 43*33*78 cm. S pracovnou dielňou si všetci stavitelia užijú kopec zábavy.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery43*33*78 cm
Celková výška78 cm
Rozmery balenia46*13*59 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.