Pracovná dielňa Mack Truck s autom Flash McQueen Cars XRS Smoby vozík s priečinkami a 28 doplnkami

Popis produktu

Pracovná dielňa Mack Truck s obľúbeným skladacím autíčkom bleskom McQueenom od francúzskeho výrobcu Smoby je vynikajúca súprava, s ktorou sa zabavia najmä chlapci od 3 rokov. Detská pracovná dielňa na kolieskach má krásne červené vyhotovenie s rozprávkovým motívom Autá. Malí konštruktéri sa môžu tešiť na 28 doplnkov, medzi ktorými sú kliešte, skrutkovač, montážny kľúč, rôzne druhy skrutiek a samozrejme montážne diely pre výrobu vlastného autíčka. Všetky doplnky si dieťa uloží v priehradkách a priečinkoch, vďaka kolieskam je dielňa ľahko prenosná. Malý mechanik s touto hračkou strávi dlhé hodiny.

Skvelá zábava je zaručená s modelom autíčka, ktoré sa vaše dieťa určite naučí skladať aj spamäti. Pracovná dielňa s vozíkom podporuje v deťoch rozvoj kreativity a predstavivosti, a taktiež jemné motorické zručnosti. Šikovní majstri získavajú pri hre pocit zodpovednosti, približujú sa svetu dospelých. Vozík s dielňou disponuje praktickým držadlom a šikovnými kolieskami, vďaka ktorým si bude môcť pracovnú dielňu ľahko presunúť na akékoľvek miesto. Je vyhotovená z kvalitného a odolného plastu, jemného na dotyk. Celkové rozmery pracovnej dielne sú 44*26*68 cm, pričom jej výška je 68 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky majú oblé hrany, aby boli deti počas veselých hier chránené pred zraneniami. S hračkami Smoby sa rozvíja detská predstavivosť a fantázia, upútajú chlapcov aj dievčatá. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery44*26*68 cm
Celková výška68 cm
Rozmery balenia42*18*64 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.