Pracovná dielňa Lietadlá Fire&Rescue Aero Smoby s mechanickou vŕtačkou, lietadlom Dusty a 22 doplnkami

Popis produktu

Smoby pracovná dielňa Lietadlá Fire&Rescue Aero je ideálna hračka pre malého mechanika. Celá dielňa vrátane doplnkov je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý je odolný a zároveň veľmi príjemný na dotyk. Tento stolík je novinkou a je veľmi obľúbený najmä u chlapcov. Stôl stojí na štyroch nožičkách, ktoré sú medzi sebou spevnené, takže stôl je pevný a stabilný. Stôl je prevedený v oranžovej, šedej a čiernej farebnej kombinácii s modrými doplnkami, ktoré stolík oživia. Pod pracovnou plochou sa nachádza polička, kde si môže malý kutil odložiť iné hračky, alebo náradie.

Na pracovnej ploche sa nachádza aj pristávacia dráha pre hasičské lietadielko Dusty zo známej a obľúbenej Disney rozprávky Lietadlá, ktorá je u detí veľmi populárna. Rovnako tak sa na pracovnej ploche nachádza aj šedý panel, kde si môže malý kutil ľubovoľne pripnúť rôzne pracovné doplnky. Na ľavej strane panelu je stojan na mechanickú vŕtačku, ktorá sa ovláda stláčaním tlačidla. Na jeho pravej strane sa nachádza navigačný prístroj, takže sa dieťa priučí navigačným zručnostiam a tajom letectva. Pod týmito prístrojmi sa nachádza aj malý zverák, ktorým si môže pridržať lietadielko pri jeho rozkladaní a následnom skladaní, ktoré je možné vďaka mechanickej vŕtačke. Výbava obsahuje aj kombinačky, skrutkovač a skrutky a mnoho iného – spolu až 22 doplnkov.

Pracovná dielňa Lietadlá Fire&Rescue Aero je nová, moderná a krásna hračka od francúzskeho výrobcu Smoby, ktorá spĺňa najprísnejšie európske štandardy. Vhodná je najmä pre chlapcov vo veku od 3 rokov. Stolík je kompaktný a v prípade potreby sa veľmi ľahko schová. Na výšku meria 75 cm, široký je 49 cm a dlhý 27 cm. S touto dielňou a lietadielkom Dusty si dieťa užije veľa zábavy. Navyše hra podporuje vývin motorických schopností a čo to naučí dieťa aj z oblasti aviatiky a mechaniky.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery49*27*75 cm
Celková výška75 cm
Výška pracovnej plochy43 cm
Rozmery balenia59*13*59 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,38 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.