Pracovná dielňa Bricolo One Workbench Black&Decker Smoby so zatĺkačkou a 79 doplnkami 103 cm vysoká

Popis produktu

Pracovná dielňa Bricolo One Workbench od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje originálnu hračku pre chlapcov od 3 rokov. Zahŕňa v sebe množstvo funkcií a doplnkov, vďaka čomu je zárukou hodín plných zábavy pre malých majstrov opravárov. Deti sa môžu tešiť na sadu 79 doplnkov, medzi ktorými sú kliešte, skrutkovač, pílka, kladivko, kľúče, zverák, skrutky, matice, klince, zatĺkačka a pravítko. Na dielni pre chlapcov nájdete viacero úložných priestorov a boxov pre drobné skrutky, takisto závesný systém pre náradie. Detský pracovný stôl stojí na 4 stabilných nohách, je vyrobený z prvotriedneho plastu s hladkým povrchom.

Očarujúci vzhľad s motívom pracovného náradia Black&Decker umocňuje realistické zážitky pri hre na technické povolania. Je veľmi dôležité viesť malé deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Hravým spôsobom sa tak približujú k svetu dospelých, skúšajú a objavujú, čo v sebe zahŕňa život opravára. Prostredníctvom detskej dielne sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti. Používaním nástrojov sa podporuje aj rozvoj logického myslenia a koncentrácie. S pracovnou dielňou si pri opravách vo svojej izbičke rozvíjajú aj svoju fantáziu a predstavivosť. Rozmery pracovnej dielne sú 56*34*103 cm.

Francúzsky výrobca Smoby prináša deťom už dlhé roky prvotriedne hračky v špičkovej kvalite. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery56*34*103 cm
Celková výška103 cm
Rozmery balenia60*16*76 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.