Pracovná dielňa Black&Decker Smoby so skladacím stolíkom a 25 doplnkami

Popis produktu

Smoby detská pracovná dielňa so skladacím stolom je dokonalá hračka pre chlapcov, ktorí sa radi hrajú s pracovným náradím. Celá dielnička je vyrobená z kvalitných plastov, ktoré sú veľmi odolné a veľa vydržia. Zároveň sú príjemné na dotyk a šetrné k pokožke. Vyrobená bola s dôrazom na bezpečnosť, preto sú všetky tvary zaoblené. Prevedená je v krásnej červenej a čiernej farebnej kombinácii a budí tak dojem skutočnej pracovnej pomôcky. Dielnička pre deti stojí na štyroch nohách, ktoré sú medzi sebou spojené.

Preto je veľmi stabilná a pevná. Jej kúzlo spočíva v jej prenosnosti a jednoduchom skladovaní. Pracovný stolík pre deti sa dá totižto zložiť do kufríku a jednoducho uchopiť v rúčke. Malý kutil si tak svoju dielňu môže zobrať kamkoľvek so sebou. Po otvorení detského pracovného kufríka má k dispozícii celú dielňu. Na ľavej strane pracovnej plochy sa nachádza malý zverák na pridržanie výtvorov malého kutila. Rovnako tak sa tam nachádza aj úložný priestor na skrutky a iné potrebné pomôcky, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou každej dielne. Na pravej strane je uhlomer, ktorý naučí dieťa základom geometrie a zlepší tak jeho priestorovú predstavivosť a cit pre detail.

Otvárateľná časť stolíku sa po otvorení zmení na panel s náradím, ktoré je tam možné odložiť. Kutil si tam môže odložiť napríklad pílku, francúzsky kľúč, kombinačky alebo kladivko. Spolu ma kufrík pre opravárov  25 doplnkov. Rozmery produktu sú 43*35*77 cm. Detská pracovná dielňa je krásna, komplexná a dômyselne vyrobená hračka od francúzskej spoločnosti Smoby, ktorá je garanciou najvyššej kvality. Dielnička je vhodná pre chlapcov vo veku od 3 rokov. Je zdrojom zábavy na mnoho hodín. Pri hre sa však dieťa naučí aj manuálnej práci, vycibrí si jemnú motoriku, ktorá je v dospelosti veľmi dôležitá. Získa cit pre detail a môže naplno využiť svoju fantáziu a tvorivosť. Do hry môže prizvať aj kamarátov a budovať si tak cit pre tímovú spoluprácu a sociálne cítenie. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery43*35*77 cm
Celková výška77 cm
Výška pracovnej plochy41 cm
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.