Pracovná dielňa vozík Autá Mack Truck Smoby s priečinkami a 28 doplnkami červený

Popis produktu

Zbožňuje vaše dieťa rozprávku Autá? Pracovná dielňa vo vozíku Autá Mack Truck s 28 doplnkami s obľúbeným hrdinom bleskom Mc'Queenom je vhodná pre deti od 3 rokov. Detská pracovná dielňa na kolieskach má nádhernú červenú farbu a jej celé prevedenie pripomína autíčko. Všetky doplnky si dieťa uloží v priehradkach a  vďaka kolieskam je ľahko prenosná. Malý mechanik s touto hračkou strávi dlhé hodiny. Celková výška detskej pracovnej dielne je 65 cm. Detská dielňa Autá Mack Truck je dokonalý darček pre každé dieťa či už pod vianočný stromček alebo na narodeniny. 

Vo výbave tejto pracovnej dielni sa skrýva 28 skvelých doplnkov a to skrutkovač, kliešte, 14 kusov skrutiek autíčko a rôzne iné doplnky ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou povinnej výbavy malého majstra. Skvelá zábava je zaručená s modelom autíčka, ktoré sa vaše dieťa určite naučí skladať aj spamäti. Pracovná dielňa s vozíkom podporuje v deťoch rozvoj kreativity a predstavivosti, spolu s rozvojom jemných motorických zručností.  Vozík s dielňou disponuje praktickým držadlom a šikovnými kolieskami, vďaka ktorým si bude môcť detskú pracovnú dielňu ľahko presunúť, pokiaľ sa bude chcieť hrať na inom mieste. Pracovná dielňa, rovnako aj jej jednotlivé súčasti a doplnky sú vyrobené z kvalitného plastu. Celkové rozmery pracovnej dielne sú 44*25*65 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca veľmi kvalitných plastových hračiek pre deti s realistickým dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé dieťa a je to skvelý darček pre milovníkov autíčok. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Vlastnosti

  • atraktívny francúzsky dizajn
  • bohatá výbava 28 doplnkov
  • vhodné pre chlapcov od 3 rokov
  • overený francúzsky výrobca
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery44*25*65 cm
Celková výška65 cm
Rozmery balenia40*25*64 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.