Postieľka Powder Pink Maxi-Cosi&Quinny Co Sleeping Bed Smoby pre 38 cm bábiku 4 výškové pozície

Popis produktu

Postieľka Powder Pink Sleeping Bed z populárnej kolekcie Maxi-Cosi&Quinny poteší všetky deti a najmä dievčatká od 3 rokov. Nádherná ružová postieľka je vhodná pre bábiky s maximálnou veľkosťou 38 cm. Je ľahko prístupná a dá sa nastaviť v 4 rôznych výškach, dokáže rásť spolu s dieťaťom, ktoré zo svojej postieľky vždy ľahko dosiahne na bábiku. Postieľka pre bábiky stojí na 4 stabilných nohách, v spodnej časti je vybavená úložným boxom, do ktorého si dieťa odloží doplnky potrebné pre starostlivosť o bábiku. 

Hračka pre bábiky je vyrobená z kvalitných a odolných plastových materiálov so zaoblenými hranami. Postieľka sa ľahko prenáša a v prípade potreby sa dá vyčistiť vlhkou handričkou. Starostlivosťou o bábiku ako o vlastné dieťatko sa deti približujú svetu dospelých, skúšajú, čo prináša život rodičov a naberajú pocit zodpovednosti. Postieľka sa dá nastaviť vo výške 36,5; 39; 41,5 alebo 44 cm od zeme. Originálny francúzsky dizajn zaručí, že sa s ňou dievčatká zabavia na dlhé roky. Bábika nie je súčasťou balenia.

Francúzsky Smoby je popredný výrobca hračiek, ktoré sa vyznačujú osobitým vzhľadom a všestranne rozvíjajú vaše deti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery52*33*37 cm
Rozmery balenia34*11*52 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.