Postieľka k posteli s pultom na prebaľovanie Violette Baby Nurse 2v1 Smoby 3 pozície s 8 doplnkami od 24 mes

Popis produktu

Postieľka k posteli s prebaľovacím pultom Violette z obľúbenej edície Baby Nurse od francúzskeho výrobcu Smoby je nadčasový model pre bábiky s veľkosťou od 32 do 42 cm, ktorý zaujme všetky dievčatká od 2 rokov. Táto multifunkčná hračka v sebe skrýva výškovo nastaviteľnú postieľku, vyklápateľný prebaľovací pultík a praktickú sadu 8 doplnkov, takže malé mamičky zažijú krásne chvíle pri starostlivosti o bábiku. Celá sada je vyhotovená v krásnych odtieňoch ružovej, stane sa vhodným doplnkom každej detskej izby.

Výškovo nastaviteľná postieľka v 3 polohách umožní dievčatku, aby mala svoju obľúbenú bábiku pri sebe aj počas spánku v približne rovnakej výške. Vďaka tejto funkcii bude mať dievčatko bližší kontakt s bábikou, môže ju držať za ruku a bude pripravené sa o ňu kedykoľvek postarať. Prebaľovací pult s moderným bodkovaným vzorom slúži na boku postieľky ako ochranná stena a po preklopení nad postieľku ponúkne dievčatku miesto, na ktorom bábiku prebalí a nakŕmi. V spodnej časti postieľky je priestranný odkladací priestor na doplnky a príslušenstvo. Bábika nie je súčasťou balenia.

Sada doplnkov obsahuje nočník, fľašku na kŕmenie, dózy s krémom, púdrom a rôzne náplaste. Postieľka s prebaľovacím pultom je originálny darček pre dievčatká, ktoré sa rady hrajú na mamičky a predstierajú, že sú ich bábiky ozajstné. Hra dieťaťa s bábikou rozvíja kognitívne, motorické schopnosti a samostatnosť. Prostredníctvom držania, kŕmenia, uspávania, a hry s detskou bábikou, sa deti približujú svetu dospelých. 

Rozmery detskej postieľky sú 52*32*48 cm, pričom celková výška je 48 cm. Je vyhotovená z kvalitného a odolného plastu, ktorý je príjemný, zamatový na dotyk. Na čistenie hračky používajte len jemne vlhkú hubku. Francúzský Smoby má dlhoročnú tradíciu vo výrobe detských hračiek. Je lídrom na trhu, a hračky sú vyrobené zo zdravotne nezávadného a kvalitného plastového materiálu, ktorý prešiel európskymi testami kvality. Hračky Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery52*32*48 cm
Celková výška48 cm
Rozmery balenia49*15*58 cm
Celková dĺžka52 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,6 kg
Note3 positions / + doll
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32 - 42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.