Poschodová posteľ Violette Baby Nurse Smoby pre dvojičky bábiky od 24 mes

Popis produktu

Poschodová posteľ pre 2 bábiky z edície Baby Nurse od francúzskeho výrobcu Smoby je moderná hračka, vhodná pre dievčatká od 24 mesiacov. Dvojitá postieľka je určená pre bábiky s veľkosťou od 32 do 42 cm a je vyhotovená v krásnych ružových odtieňoch, takže zaujme deti na prvý pohľad. Na čelnej strane sa nachádza nápis Baby Nurse, spolu s obrázkami hviezdičiek a mesiačika. Je vyrobená z pevných a odolných plastových materiálov, ktoré sú zároveň jemné, zamatové na dotyk.

Hračka je vhodná pre dieťa, ktoré sa chce hrať s dvoma bábikami naraz alebo pre sestričky dvojičky. Postieľky sa dajú rozložiť a každá používať samostatne. V prednej a zadnej časti sú široké otvory na jednoduché prenášanie. Rozmery produktu sú 46*28*63 cm a váha 1,9 kg. Bábiky nie sú súčasťou balenia. Na čistenie hračky používajte len jemne vlhkú hubku. Hra dieťaťa s bábikou rozvíja kognitívne, motorické schopnosti a samostatnosť. Prostredníctvom držania, kŕmenia, uspávania sa približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti.

Francúzsky Smoby má dlhoročnú tradíciu vo výrobe detských hračiek. Je lídrom na trhu, a hračky sú vyrobené zo zdravotne nezávadného a kvalitného plastového materiálu, ktorý prešiel európskymi testami kvality. Hračky Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé dieťa. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery46*28*63 cm
Celková výška63 cm
Rozmery balenia48*10*55 cm
Celková dĺžka46 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,9 kg
Farbafialová
Vhodné pre bábiku32 - 42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.