Poschodová posteľ pre bábiky Baby Nurse Twin Smoby pre 42 cm dvojičky od 24 mes

Popis produktu

Poschodová posteľ Baby Nurse Smoby pre 2 bábiky od francúzskeho výrobcu Smoby je kvalitná a nadčasová hračka, vhodná pre všetky dievčatká od 18 mesiacov, ktoré milujú hry s bábikami. Poschodová posteľ je vhodná pre bábiky s veľkosťou od 32 do 42 cm. Poschodová postieľka pre detské bábiky je vyhotovená v nádherných odtieňoch svetloružovej a tmavoružovej. Postieľky pre bábiky sú ozdobené farebnými hviezdičkami, motýlikmi, srdiečkami a pekným nápisom Baby Nurse. Je to skvelá hračka, ktorá slúži ako doplnok k bábike. Vyrobená je z pevných a odolných plastových materiálov, ktoré sú zároveň jemné a zamatové na dotyk.

Hračka je vhodná pre dieťa, ktoré sa chce hrať s dvoma bábikami naraz alebo pre sestričky dvojičky. Poschodová postieľka pre dve bábiky sa dá rozložiť a každá používať samostatne. Po stranách postieľok sú úchytky, na jednoduché prenášanie. Rozmery poschodovej postieľky pre bábiku sú 46*27*63 cmBábiky nie sú súčasťou balenia. Na čistenie hračky používajte len jemne vlhkú hubku. Hra dieťaťa s bábikou rozvíja kognitívne, motorické schopnosti a samostatnosť.

Dievčatá sa hrajú na mamičku. Deti radi predstierajú že ich bábika je ozajstná. Na vlastnej bábike sa učia ako ju obliekať a vyzliekať, čo potom praktizujú aj sami na sebe. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačnýchjazykových schopností. Prostredníctvom držania, kŕmenia, uspávania, a hry s detskou bábikou, deti napodobňujú dospelých, a učia sa ako dávať lásku ostatný. Určite si získa srdce každej malej princeznej. Hra s bábikou patrí medzi najobľúbenejšie detské hry. Deti sa radi starajú o svoju bábiku a je to úžasný spôsob, ako pripraviť dieťa na príchod súrodenca.

Francúzska spoločnosť Smoby má dlhoročnú tradíciu vo výrobe detských hračiek. Je lídrom na trhu, a hračky sú vyrobené zo zdravotne nezávadného a kvalitného plastového materiálu, ktorý prešiel európskymi testami kvality. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery46*27*63 cm
Celková výška63 cm
Rozmery balenia48*10*55 cm
Celková dĺžka46 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,9 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32 - 42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.