Detské polohovateľné lehátko Up & Down Bouncer IV Beaba Cosy Mineral 4 výšky a 3 pozície sivé od 0 mes

Popis produktu

Detské polohovateľné lehátko Beaba Up & Down Bouncer IV prinesie vášmu bábätku pohodlie počas celého dňa! Toto pohodlné ležadlo pre bábätká v nádhernej farebnej kombinácii sa razom premení na bezpečnú hojdačku. Vďaka jedinečnej vložke, ktorá je ergonomická a pohodlná zároveň, môžete do lehátka uložiť bábätko už od 0 mesiacov. Výhodou je tiež mäkučký vankúšik, ktorý bábätkám zabezpečí optimálnu podporu hlavičky. Celú vložku s vankúšikom po dovŕšení troch mesiacov jednoducho vyberiete a lehátko môžete smelo používať naďalej, až kým bábätko nedosiahne váhu 9 kg, čo je približne v období šiestich mesiacov.

Pocit pohodlia

Lehátko pre bábätká je pohodlné, vystlané mäkučkým materiálom a vďaka vyvýšeným okrajom sa v ňom deti cítia komfortne. Lehátko Beaba Up & Down Bouncer IV však uľaví aj rodičom, ktorí sa už viac nebudú musieť skláňať k dieťatku - vďaka nastaviteľnej výške si ležadlo prispôsobia podľa seba, takže budú s bábätkom prežívať každý moment dňa. Poťah lehátka sa dá vyprať aj v práčke na jemnom programe. Lehátko s krásnym poťahom má opierku na hlavičku, čím poskytuje novorodencovi podporu hlavy.

Ležadlo Beaba s jemným vzorom sa dá výškovo nastaviť do 4 polôh úplne jednoducho - stačí stlačiť poistky na oboch nohách ležadla a posunúť hore či dolu. Dieťatko tak môže byť vo výške rodičov či súrodencov a sleduje, čo sa deje okolo neho, je v neustálej interakcii s okolím a nebojí sa. Lehátko sa tiež dá nakloniť do 3 pozícií len jednou rukou - dá sa nastaviť aj do polohy na pohodlný spánok. Dieťatko sa dá v ležadle zaistiť 5-bodovým bezpečnostným pásom, takže bábätko z lehátka nespadne a zároveň sa cíti bezpečne. Lehátko poslúži aj ako hojdačka, ktorá sa dá zaistiť a nemusíte sa báť, že hojdačka sa prevráti. Lehátko so stabilnou konštrukciou má dve praktické rúčky, vďaka ktorým ho jednoducho prenesiete do ktorejkoľvek miestnosti v dome. Nosnosť lehátka je 9 kg. Odnímateľný vankúšik a novorodeneckú vložku môžete prať v práčke pri 40° na režime ručného prania.

Prestížna francúzska značka Beaba teší svojimi výrobkami rodiny s deťmi už od roku 1989. Patentovaný systém výrobkov Beaba prináša do domácností dizajnovo pekné a kvalitné produkty, ktoré spĺňajú najvyššie kritériá kvality. Široký výber produktov značky Beaba oceňujú spokojní rodičia, ale aj odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba sú výsledkom spoločnej práce šikovných dizajnérov a ich jediným cieľom je uspokojiť potreby náročných rodičov.

Vlastnosti

  • lehátko pre bábätká
  • vhodné od 0 mesiacov
  • nosnosť 9 kg
  • so špeciálnou vložkou pre novorodencov
  • stabilná hojdačka
  • výškovo nastaviteľné ležadlo
  • 5 bodový bezpečnostný pás
  • spĺňa najvyššie kritériá kvality
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery87x51x52cm
Celková výška87 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť5 kg
Nosnosť9 kg
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.