Pokladňa elektronická s kalkulačkou Large cash Register Smoby červená s váhou terminálom a čítačkou kódov s 30 doplnkami

Popis produktu

Pokladňa elektronická Large Cash Register od francúzskeho výrobcu Smoby je skvelou hračkou pre všetkých obchodníkov a obchodníčky už od 3 rokov. Nadčasová pokladňa v krásnom červenom vyhotovení sa pýši pravým francúzskym dizajnom a poteší deti množstvom skvelých funkcií. K dispozícii budú mať mechanickú váhu na váženie produktov, pokladnicu s otvárateľným priečinkom na bankovky a mince a funkčnou kalkulačkou, vďaka ktorej sa deti naučia pracovať s číslami a pochopia hodnotu peňazí. Jednotlivé produkty sa dajú oskenovať elektronickou čítačkou, ktorá po zatlačení tlačidla vydá zvuk a svieti.

Pri platbe sa zákazníci môžu spoľahnúť na platbu v hotovosti alebo zaplatia platobnou kartou, ktorú vložia do platobného terminálu a z druhej strany si môžu vziať doklad o kúpe ako v skutočnej predajni. Pokladňa disponuje aj replikou mikrofónu, cez ktorý predavač ohlasuje svojich zákazníkov. Súčasťou pokladne je aj sada 30 doplnkov, medzi ktorými sú krabice s cestovinami a koláčikmi, bankovky, mince, platobná karta a doklady o kúpe. Pokladňa a doplnky sú vyrobené z prvotriedneho plastu, ktorý je zamatovo jemný na dotyk. 

Celkové rozmery pokladne sú 39*22*16 cm, jej celková výška je celková výška je 29 cm. Elektronický modul funguje na batérie 1 x LR54 (sú súčasťou balenia) a 2 x LR03/AAA (nie sú súčasťou balenia). Pokladňa je vhodná pre hru viacerých detí, kamarátov a súrodencov, využijú ju aj v kombinácii s detskými obchodmi. Pri hre si rozvíjajú komunikačné a jazykové schopnosti, učia sa logicky premýšľať, objavujú hodnotu peňazí. Pri manipulácii s doplnkami si precvičujú jemnú motoriku a pohybovú zručnosť. Zahrajú sa hry na obchodníkov a zákazníkov, približujú sa svetu dospelých a získavajú pocit zodpovednosti. Taktiež sa prebúdza ich tvorivosť a fantázia.

Francúzsky Smoby prináša deťom tie najkrajšie hračky v prvotriednej kvalite. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného dizajnu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery39*22*16 cm
Celková výška29 cm
Rozmery balenia41*9*29 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,61 kg
NoteBattery: 1 x LR54 (included) + 2 x LR03 (not included)
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.