Registračná pokladňa s elektronickými funkciami Large Cash Register Smoby s funkčným skenerom kalkulačkou a mechanickou váhou s 30 doplnkami

Popis produktu

Registračná pokladňa Large Cash Register predstavuje vynikajúci darček pre všetky deti od 3 rokov, ktoré sa rady hrajú na povolanie obchodníkov a predavačov. Detská pokladňa v zelenom vyhotovení od francúzskeho výrobcu Smoby poteší chlapcov a dievčatá svetelnými a zvukovými efektmi a množstvom doplnkov. Je vybavená funkčnou kalkulačkou, takže si s ňou deti vyrátajú cenu nákupu na displeji a hravou formou sa oboznamujú so svetom financií a matematiky. O realistickejší zážitok pri hre sa postará skener so zvukom a svetlom, s ktorým oskenuje tovar a mechanická váha so symbolmi pre rôzne typy ovocia a zeleniny.

Pokladňa pre deti je vyrobená z pevných a odolných plastov so zaoblenými hranami, jej povrch je jemný na dotyk. Pokladňa má otvárateľnú kasu, do ktorej si deti odložia repliky mincí a papierových bankoviek, jej súčasťou je takisto aj mikrofón a nechýba terminál na platbu kartou. Bohatá sada 30 doplnkov v sebe skrýva 2 krabice (koláčiky, cestoviny), ovocný džús, bloky s nákupom, kreditnú kartu, skener s funkciami, bankovky a mince v rôznych hodnotách. Pokladňa s realistickými doplnkami hravým spôsobom oboznamuje deti so svetom peňazí, nákupom a od útleho veku pomôže s rozvojom ich finančnej gramotnosti.

Dieťa sa s pokladňou nemusí hrať len samo, ale je prispôsobená na to, aby mohli byť k hre prizvaní aj kamaráti. Môžu sa hrať na predavača a zákazníka, čo veľmi pomáha k budovaniu komunikačných schopnosti dieťaťa, ale aj jeho sociálnemu cíteniu. Manipuláciou s drobnými doplnkami sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Je to ideálna hračka pre kreatívne deti, ktoré rady vymýšľajú rôzne príbehy a hrajú sa na dospelých. Deti naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich kreativita a fantázia. Elektronický modul funguje na 1 batériu LR54/AG10 (je súčasťou balenia) a 2 batériami LR03, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Smoby je popredný výrobca kvalitných hračiek s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a nadčasového vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery39*22*16 cm
Celková výška22 cm
Rozmery balenia29*9*41 cm
Celková dĺžka39 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBattery: 1 x LR54/AG10 included and 2 x LR03 not included
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.