Pokladňa Activity Kiddieland elektronická so zvukovými a svetelnými efektmi od 18 mes

Popis produktu

Kiddieland detská pokladňa Activity je kvalitná a praktická hračka s pekným dizajnom a dômyselným prepracovaním. Je vyrobená z najkvalitnejších materiálov. Ide o veľmi odolné plasty, ktoré sú pevné a dlho vydržia. Zároveň sú však aj príjemné na dotyk a šetrné k zdraviu. Je elektronická a radosť z hry na predavačov u detí znásobia zvukové a svetelné efekty. Pokladňa pre deti funguje na batérie. Táto moderná hračka má krásne farebné prevedenie v bielej, modrej, červenej, žltej a zelenej farebnej kombinácii.  K pokladničke je aj oranžový nákupný košík.

Pokladňa Activity disponuje štyrmi rôznymi programami, ktoré naučia dieťa abecedu a prácu systematicky pracovať s číslami. Pri hre sa to naučia ešte rýchlejšie a zároveň sa dobre zabavia. Detská pokladňa má kvalitný LCD displej, na ktorom sa zobrazujú čísla a písmenká, ktoré sú veľmi dobre viditeľné. Po zatlačení tlačidiel na klávesnici pokladňa vydáva zvuky, ktoré deti v útlom veku milujú. Detská pokladňa disponuje aj funkčným skenerom na čiarové kódy, ktorý rovnako zapípa, ale aj zasvieti. K dispozícii je dokonca aj pás na posúvanie nákupu a hneď za ním sa nachádza aj váha na váženie ovocia a zeleniny. Keď dieťa dokončí nákup, jednoducho tlačidlom Open otvorí kasu, v ktorej sú peniažky. Platiť môže aj rýchlym spôsobom za pomoci platobnej karty.

Pokladňa je kvalitná a pevná a je zárukou dlho ročnej zábavy, nie len pre dieťa samotné, ale aj pre súrodencov alebo kamarátov, s ktorými sa môže hrať na predavača a zákazníka. Takáto hra rozvíja u deti komunikačné schopnosti a sociálne cítenie. Hračka má veľa zvukových a svetelných efektov, ktoré deti pri poznávaní sveta a učení veľmi obľubujú. Môžu stláčať rôzne gombíky, točiť páčkami, otvárať, a pritom sledovať, ako sa hračka týmito reakciami mení. Pri každej zahrá inú melódiu, pohne sa iná časť hračky, inak zabliká a podobne. S hrou sa zároveň rozvíja jemná motorika, logické premýšľanie, pamäť a tiež súvislosti a konceptuálne myslenie. Hračka je vhodná pre deti od 18 mesiacov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
Rozmery34*18*21 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.