Vložka do autosedačky 2v1 na ochranu hlavičky Red Castle šedá, od 0 mesiacov

Popis produktu

Vložka do autosedačky 2v1 Red Castle je vynikajúca pomôcka, ktorú využije pri cestovaní v aute každé malé bábätko už od narodenia. Špeciálna vložka v elegantnom šedom vyhotovení spĺňa 2 funkcie - zmenšuje veľkosť sedačky, v ktorej leží malé bábätko a zároveň zabraňuje padaniu hlavičky bábätka na bok. Spevňujúcu podložku a vnútornú opierku hlavy môžete využiť nielen v aute, ale aj v kočíku. Vďaka tomuto doplnku bude mať dieťa v autosedačke príjemný komfort a pohodlie. Po pár mesiacoch, keď ju už dieťa nebude potrebovať, ju jednoducho z autosedačky vyberiete.

Vložka do autosedačky sa ľahko čistí, môžete ju jednoducho oprať v práčke. Jemný, textilný povrch je príjemne mäkučký na dotyk, umožňuje bábätkám bez problémov zaspať. Súčasťou opierky sú aj integrované otvory pre 3-bodový bezpečnostný pás, ktorý cez otvory jednoducho prestrčíte a zabezpečíte deťom maximálnu ochranu a pohodlie. Túto multifunkčnú pomôcku si obľúbia nielen deti, ale aj ich rodiča.

O Red Castle

Francúzska značka Red Castle prináša rodičom a deťom inovatívne produkty, ktoré sú vyrobené z eko-friendly materiálov a neobsahujú žiadne ťažké kovy či škodlivé farbivá. Dizajnéri značky Red Castle si zakladajú na modernom dizajne, no ešte dôležitejšia je pre nich prvotriedna kvalita a bezpečnosť detí, preto produkty Red Castle spĺňajú najvyššie kritériá kvality, ktoré pravidelne kontrolujú nezávislé laboratóriá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.