Podlaha pod všetky domčeky Smoby alebo na terasu alebo vybudovanie chodníka k domčeku set 6 štvorcov 45*45 cm/1,2 m2

Popis produktu

Prekvapte svoje dieťa originálnymi doplnkami a príslušenstvom k záhradnému domčeku. Kvalitná plastová podlaha so vzhľadom dekoratívnej drevenej podlahy je vhodná pod všetky domčeky od francúzskeho Smoby. S novou podlahou získajú chlapci aj dievčatá pri hre v domčeku realistickejšie zážitky. V balení sa nachádza 6 štvorcov, pričom veľkosť každého zo štvorcov je 45*45 cm a spoločne vytvárajú plochu s veľkosťou 1,2 m2. Štvorce majú multifunkčné využitie - dajú sa využiť aj na vytvorenie terasy alebo chodníka k domčeku. Spájanie jednotlivých štvorcov je bezproblémové, vďaka klipsňovému systému sa zaobídete bez náradia.

Podlaha je vyrobená z prvotriedneho 100% recyklovateľného plastového materiálu, ktorý nezaťažuje životné prostredie. Je vzdušná a zároveň tvorí ochrannú vrstvu medzi domčekom a zemou, v exteriéri umožňuje deťom chôdzu po rovnom povrchu, pričom si udržiava nohy v čistote. Je chránená anti-UV filtrom, zachová si svoj krásny vzhľad aj po rokoch a navyše je aj protišmyková. Farebne aj dizajno ladí s domčekmi Smoby, pomáha rozvíjať detskú fantáziu a predstavivosťDoplnky k domčekom sú pre deti veľmi dôležité, umožňujú im skúmať rôzne vylepšenia na domčeku a vydržia sa v ňom hrať dlhé roky.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom tie najkvalitnejšie hračky a doplnky s originálnym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery6x 45*45*2 cm
Celková výška2 cm
Rozmery balenia48*11*49 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Note1,2 m2
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.