Plyšový zajačik Plume-Green Rabbit Kaloo 18 cm v darčekovom balení pre najmenších zelený

Popis produktu

Kaloo plyšový zajačik Plume-Green Rabbit je pekná detská hračka vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Má veľkosť 18 cm, jeho telo má viacero mäkkých hebkých záhybov, aby si ho dieťatko mohlo lepšie uchopiť, ideálny na maznanie, má krásne farebné prevedenie pre najmenšie bábätká. Jemná zelená farba pôsobí upokojujúco, bábätká si pri ňom veľmi rady oddýchnu. Plyšový zajačik pre najmenších je mäkká nadýchaná hračka, ktorá je jemná k detskej pokožke a bezpečná pre hru najmenších detí. Detská hračka zachytáva jedinečnú vôňu dieťatka, keď si ju privinie, cíti sa isto a bezpečne v novom, zatiaľ málo preskúmanom svete. Problémom nebude ani detské ochutnávanie a hryzenie, pretože všetky hračky Kaloo sú prísne testované a sú na to pripravené.

Hra s plyšovými hračkami je dôležitá pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Práve v prvých týždňoch po narodení je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodný aj  zajačik Kaloo. Vďaka originálnemu a jedinečnému vzhľadu, jemným farbám a hebkému povrchu sa zajačik pre najmenších môže stať obľúbeným spoločníkom pri hre každého dieťaťa. Plyšová hračka pre bábätká je zabalená v praktickom darčekovom balení, takže ňou môžete obdarovať svojich najbližších bez starostí o darčekovú krabičku.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek pre najmenších s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri plyšových hračkách Kaloo dobre a bezpečne. Odporúčaný spôsob čistenia hračky je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • hebká a jemná hračka z plyšu
  • vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • darčekové balenie
  • jemné farebné prevedenie
  • veľkosť 18 cm
  • ideálna na maznanie pre najmenších
  • pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky
  • spĺňa najvyššie bezpečnostné kritériá
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery18 cm
Rozmery balenia18,5*9 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.