Plyšový zajačik Petite Rose-Chubby Rabbit Love Kaloo 25 cm v darčekovom balení pre najmenších ružový

Popis produktu

Kaloo plyšový zajačik Petit Rose-Chubby Rabbit Love je pekná hračka vhodná pre najmenšie dievčatká od 0 mesiacov. Má veľkosť 25 cm, takže si ho privinie aj to najmenšie bábätko, má krásne ružové farebné prevedenie pre malé dievčatká. Plyšový zajačik pre bábätká je mäkká nadýchaná hračka, ktorá je jemná k detskej pokožke a bezpečná pre hru najmenších detí. Hračka pre dievčatká zachytáva jedinečnú vôňu dieťatka, keď si ju privinie, cíti sa isto a bezpečne v novom, zatiaľ málo preskúmanom svete. Plyšová hračka pre najmenších je zabalená v praktickom darčekovom balení, takže ňou môžete obdarovať svojich najbližších bez starostí o darčekovú krabičku.

Hra s plyšovými hračkami je dôležitá pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Práve v prvých týždňoch po narodení je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodný aj  zajačik Kaloo. Najmenšie deti majú rady pri hre a zaspávaní jemné farby, ktoré na nich pôsobia upokojujúco. Takou hračkou je aj plyšový zajačik pre dievčatá v ružových odtieňoch. Vďaka originálnemu a jedinečnému vzhľadu, jemným farbám a hebkému povrchu sa zajačik môže stať obľúbeným spoločníkom pri hre každého dieťaťa.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo dobre a bezpečne. Odporúčaný spôsob čistenia hračky je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • hebká a jemná hračka z plyšu
  • vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • darčekové balenie
  • jemné farebné prevedenie
  • veľkosť 25 cm
  • ideálna na maznanie pre najmenších
  • pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky
  • spĺňa najvyššie bezpečnostné kritériá
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery25 cm
Rozmery balenia22*10 cm
Hmotnosť0,23 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.