Plyšový zajačik a medvedík Petite Rose Kaloo 12 cm z jemného mäkkého plyšu

Popis produktu

Sada plyšový medvedík a zajačik Petite Rose Kaloo nádherné a kvalitné plyšové hračky, vhodné pre najmenšie deti už od narodenia. Každá plyšová hračka má veľkosť 12 cm, takže si ho privinie aj to najmenšie bábätko, majú krásne dievčenské farebné prevedenie. V akciovej sade sa nachádzajú 2 zajačikovia a 2 medvedíci v rôznych šatočkách a vyhotovení. Tieto mäkké a nadýchané hračky sú jemné k detskej pokožke a bezpečné pre hru najmenších detí. Hračka pre bábätká zachytáva jedinečnú vôňu dieťatka, keď si ju privinie, cíti sa isto a bezpečne v novom, zatiaľ málo preskúmanom svete. 

Hra s plyšovými hračkami je dôležitá pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Práve v prvých týždňoch po narodení je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodný aj zajačik či medvedík pre dievčatá Kaloo. Najmenšie deti majú rady pri hre a zaspávaní jemné farby, ktoré na nich pôsobia upokojujúco. Takou hračkou je aj plyšový zajačik a medvedík v ružových odtieňoch. Vďaka originálnemu a jedinečnému vzhľadu, jemným farbám a hebkému povrchu sa zajačik a medvedík môže stať obľúbeným spoločníkom pri hre každého dieťaťa.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo dobre a bezpečne. Odporúčaný spôsob čistenia hračky pre najmenších je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • sada 4 hebkých a jemných hračiek z plyšu
  • akciová cena
  • vhodné pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • jemné farebné prevedenie
  • veľkosť 12 cm
  • ideálne na maznanie pre najmenších
  • pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky
  • spĺňa najvyššie bezpečnostné kritériá
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery12 cm
Celková výška12 cm
Rozmery baleniaØ 25 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Note4 pcs
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.