Plyšový zajačik bábkové divadlo Rabbit Doudou Puppet Petites Chansons Kaloo hnedý 24 cm z jemného plyšu od 0 mes

Popis produktu

Plyšový zajačik Rabbit Doudou od francúzskej spoločnosti Kaloo predstavuje vynikajúci darček pre všetky malé bábätká už od narodenia. Nadčasová rukavica v tvare hnedého zajačika má veľkosť 24 cm, takže môžete svojmu bábätku kedykoľvek zahrať veselé scénky so zajacom. Hračka na bábkové divadlo pôsobí realisticky a je vyhotovená z prvotriedneho plyšu, ktorý je hebký a jemný k detskej pokožke. Rukavica je vhodná pre ruky dospelých. Biele bruško zajačika je vyzdobené originálnym prírodným motívom.

Plyšový zajačik je ideálny aj na detské objímanie a túlenie sa, dokáže zachytávať vlastnú vôňu dieťaťa, vďaka čomu sa dieťa cíti v bezpečí, hrá sa v útulnej atmosfére. Hra s hračkami je základom pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. V prvých týždňoch je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a je potrebné povzbudiť dieťa, aby objavovalo nové veci a skúmalo povrch hračky. Každá detská hračka Kaloo je prísne testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy, je bezpečná pre hru vašich najmenších.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá vývinom mäkučkých plyšových a textilných hračiek pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovadiel, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery24 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbahnedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.