Plyšový zajačik bábkové divadlo Les Amis-Praliné Rabbit Doudou Kaloo 30 cm pre najmenších

Popis produktu

Kaloo plyšový zajačik bábkové divadlo Les Amis-Praliné Rabbit Doudou je pekná hračka na bábkové divadlo pre najmenšie deti od narodenia. Má veľkosť 30 cm a jej telo je rukavica, takže bábätku môžete zahrať bábkové divadlo a zabaviť ho, výborný spôsob na rozvoj detskej fantázie. Plyšová hračka pre najmenších je hebká a mäkká k detskej pokožke. Typické pre dieťa po pôrode je, že vníma a zapamätáva si vône a pachy, ktoré ho obklopujú,  preto je dôležité naučiť dieťa, aby rozoznávalo svoju vlastnú vôňu, aby si bolo vedomé svojej vlastnej existencie vo svete. Plyšový zajačik pre najmenších zachytáva vlastnú vôňu dieťatka a keď má dieťa hračku pri sebe, má istotu, cíti sa bezpečne v novom cudzom svete.

Hra s hračkami je základom pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. V prvých týždňoch je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodný práve rozkošný zajačik z plyšu Kaloo. Hraním bábkového divadla sa môže rozvíjať aj detská motorika, keďže bábätko objavuje povrch hračky, skúma ju svojimi rúčkami. Problémom nebude ani detské ochutnávanie a hryzenie, ktorými deti často skúmajú predmety okolo seba. Každá detská hračka Kaloo je totiž prísne testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravená.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek pre najmenších s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky je potrebné vyhnúť sa namáčaniu a ručnému praniu. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. 

Vlastnosti

  • hebká mäkká hračka z plyšu
  • vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • nadčasové béžové prevedenie
  • veľkosť 30 cm
  • ideálny na bábkové divadlo a rozvoj detskej fantázie
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery30 cm
Rozmery balenia19,5*30 cm
Hmotnosť0,06 kg
Farbakrémová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.