Plyšový vtáčik Petite Rose-Music Bird Kaloo spievajúci 42-52 cm pre najmenších

Popis produktu

Kaloo plyšový spievajúci vtáčik Petite Rose-Music Bird je krásna spievajúca hračka pre najmenšie dievčatá od 0 mesiacov. Má veľkosť 42-52 cm, dá sa natiahnuť a bábätko sa tak pri ňom môže zabaviť na dlhý čas. Po stlačení začne hrať hudbu, najmenšie deti sa s ňou zabavia na dlhý čas, v hornej časti ho zdobí pekné srdiečko, dá sa zavesiť nad postieľku alebo autosedačku. Počúvaním melódií vtáčika sa rozvíja detský sluch, dieťa sa orientuje na vonkajší, zatiaľ nepreskúmaný svet. Spievajúci plyšový vtáčik pre bábätká má krásnu ružovú farbu, púta detské oči, je jemný a hebký k detskej pokožke. Detská hračka zachytáva jedinečnú vôňu dieťatka, čo je veľmi dôležité v prvých týždňoch života, pretože dieťa sa vďaka tomu pri hračke cíti bezpečne, uvedomuje si svoju existenciu vo svete. 

Hra s plyšovými hračkami je dôležitá pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Práve v prvých týždňoch po narodení je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodný aj vtáčik Kaloo. Pri hračke nie je problémom ani detské ochutnávanie a hryzenie, ktorými deti často skúmajú predmety okolo seba. Každá detská hračka Kaloo je testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravená. Dievčenská ružová farba pôsobí na dieťatko upokojujúco a práve vďaka farbe, ale aj vďaka jemnéhu plyšovému povrchu, krásnym zvukom a jedinečnému prevedeniu sa plyšový vtáčik pre najmenších stane obľúbenou súčasťou každodenného oddychu najmenších.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek pre najmenších s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo dobre a bezpečne. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, pretože hračka je vodeodolná, potom je potrebné nechať ju voľne usušiť.

Vlastnosti

  • hebká mäkká hračka z plyšu
  • vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • jemné dievčenské farebné prevedenie
  • po stlačení hrá pekné melódie
  • veľkosť 42-52 cm, dá sa naťahovať
  • ideálna na maznanie a rozvoj sluchu najmenších detí
  • pranie pri 30°
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery42-52 cm
Rozmery balenia16*25 cm
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.