Aktívny plyšový Tukan Alban Kaloo pre najmenších od 0 mes

Popis produktu

Aktívny plyšový Tukan Alban je nadčasový doplnok od francúzskej spoločnosti Kaloo, ktorý stimuluje pozornosť a rozvíja bábätko už od narodenia. Modrý papagáj Tukan má povrch telíčka z jemného a mäkkého plyšu, poteší najmenšie deti svojimi pestrými farbami a množstvom funkcií. Mäkký vankúšik v tvare žltého ananásu pri stláčaní píska, a tak upúta pozornosť bábätka a pomôže mu s rozvojom sluchu. Ten si rozvíja aj vďaka priehľadnej hrkálke s farebnými guličkami a krídelkám, ktoré pri stlačení vydávajú šuštiaci zvuk. Skvelým doplnkom je aj zrkadlo, v ktorom môže dieťa pozorovať svoj pohyblivý odraz a zabaví sa tak na dlhý čas. Je vyhotovené z odolného materiálu, bezpečného pre malé bábätká.

Hračky pre najmenších sú dôležité pre vývin každého dieťaťa, zvyšujú aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Práve v prvých týždňoch života je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodný aj multifunkčný Tukan. Je vyhotovený v pestrých a výrazných farbách, ktoré sú odporúčané pri najmenších deťoch, pretože nemajú ešte úplne vyvinutý zrak a nevnímajú všetky farby spektra. Každá detská hračka Kaloo je testovaná, spĺňa aj tie najvyššie štandardy.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá výrobou mäkučkých hračiek pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu.Hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne. Odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Celková výška33 cm
Rozmery balenia20*25 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.