Plyšový náramok Les Amis Kaloo s hrkálkou 12 cm pre najmenších 4 druhy

Popis produktu

Plyšový náramok Les Amis Kaloo obsahuje jemnú hrkálku, ktorá zaujme a upúta pozornosť každého bábätka a pomôže mu pri rozvoji sluchu. Plyšová hračka s hrkálkou z kolekcie Les Amis je zároveň náramok pre najmenšie deti. Plyšový náramok pre bábätkoveľkosť 12 cm a podobu milého zvieratka: béžové psíka, strakatej kravičky, šedého somárika a bielej ovečky. Náramok s hrkálkou dieťatko môže skúmať a obzerať si ho po celý čas, čo ho má na rúčke. Hračka pre bábätko je vyrobená z jemného plyšu, je mäkká a hebká k detskej pokožke. Je maximálne bezpečná pre hru najmenších detí. Výnimočnou vlastnosťou plyšových hračiek pre najmenšie deti je, že zachytávajú jedinečnú vôňu bábätka a tie sa pri nej cítia isto a bezpečne v novom, zatiaľ nepreskúmanom svete.

Hra s plyšovými hračkami je dôležitá pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Práve v prvých týždňoch života je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodná aj plyšová hrkálka. Plyšová hrkálka Les Amis má nežné farby preto, aby si s ňou najmenšie deti mohli pohodlne a príjemne pospinkať. Pri hračke nie je problémom ani detské ochutnávanie a hryzenie, ktorými deti často skúmajú predmety okolo seba. Každá detská hračka Kaloo je prísne testovaná, spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravená. Vyberte si plyšový náramok z našej ponuky a svoj výber napíšte do objednávky. Na výber máte psíka, somárika, ovečku alebo kravičku. Cena je za 4 kusy.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek, ktoré sú inšpirované francúzskym dizajnom. Kvalita produktov a príjemné materiály sú to, čo robí značku Kaloo tak výnimočnou. Každý výrobok Kaloo je vyrobený s ohľadom na potreby bábätiek v zmysle ich rozvoja, zdravia a bezpečnosti. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, aby sa zachovala jej farba a kvalita. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Hračky z kolekcie Les Amis predstavujú najjemnejších zvieracích priateľov pre najmenšie deti, ktoré im budú robiť spoločnosť a najlepších kamarátov už od narodenia.

Vlastnosti

  • náramok a hrkálka pre najmenších v jednom
  • vhodný pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • veľkosť 12 cm
  • pre chlapcov aj dievčatá
  • ideálna na maznanie a rozvoj sluchu najmenších detí
  • pranie pri 30°
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery12 cm
Celková výška12 cm
Rozmery balenia34*12*5 cm
ZvukovéÁno
Note4 pcs
Farbakrémová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.