Plyšový medvedík Zen-Musical Kaloo spievajúci 35 cm pre najmenších

Popis produktu

Kaloo plyšový medvedík Zen-Musical je krásna spievajúca hračka vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Má sivo-bielu farbu, dĺžku 35 cm a hebký povrch, ktorý upúta každé bábätko. Hračka pre bábätká po stlačení hrá pekné melódie, čím dieťatko orientuje na vnímanie vonkajšieho, zatiaľ nepreskúmaného sveta. Dá sa zavesiť vrchnou časťou nad postieľku alebo autosedačku, hračka sa tak môže veľmi ľahko stať najlepším kamarátom na cesty pre bábätko. Doprajte túto nádhernú hračku s jemným povrchom svojim ratolestiam, ktoré sa s ňou určite zabavia na dlhý čas. Plyšová hračka pre najmenších je nadčasová, francúzska kvalita zaručí, že môže vaše ratolesti sprevádzať už od prvých dní po narodení.

Hranie sa s plyšovými hračkami je nevyhnutné pre optimálny vývin detí, pretože zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, ale aj zručnosti a schopnosti. Práve v prvých týždňoch po narodení je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodný aj medvedík Kaloo. Kolekcia Zen od výrobcu Kaloo je typická jemnými farbami, ktoré deti upokojujú a dávajú im pocit istoty. Pri plyšových hračkách Kaloo nie je problémom ani detské ochutnávanie a hryzenie, ktorými deti často skúmajú predmety okolo seba. Každá detská hračka Kaloo je testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravená.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detské hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • hebká mäkká hračka z plyšu
  • vhodná pre najmenšie deti 
  • v jemných farbách
  • po stlačení hrá pekné melódie
  • veľkosť 35 cm
  • ideálna na zavesenie na autosedačku alebo postieľku
  • v darčekovom balení
  • pranie pri 30°
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery35 cm
Rozmery balenia40,6*22,9 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.