Plyšový medvedík na maznanie Perle-Hug Doudou Kaloo 32 cm v darčekovom balení pre najmenších modrý

Popis produktu

Kaloo modrý  plyšový medvedík Perle-Hug Doudou je rozkošné zvieratko vhodné pre najmenších chlapcov od 0 mesiacov. Má veľkosť 32 cm a je k nemu pripojená deka, vďaka čomu si ju dieťatko ľahšie privinie a rado si pri ňom pospinká alebo sa s ním zahrá, hračka bude jeho ochrancom a najlepším kamarátom. Plyšová hračka pre bábätká je zabalená v krásnej darčekovej krabičke, môžete ju teda darovať ako darček svojim najbližším bez starostí o darčekové balenie. Hračka pre najmenších je jemná, hebká a mäkučká k detskej pokožke. Typické pre dieťa po pôrode je, že vníma a zapamätáva si vône a pachy, ktoré ho obklopujú. V prvých týždňoch po narodení je preto dôležité naučiť dieťa, aby rozoznávalo svoju vlastnú vôňu, aby si bolo vedomé svojej vlastnej existencie vo svete. Plyšový medvedík s dekou zachytáva vlastnú vôňu dieťatka a keď má dieťa hračku pri sebe, má istotu, cíti sa bezpečne v novom cudzom svete.

Hra s hračkami je dôležitá pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Táto detská hračka sa môže vďaka jedinečnému prevedeniu, jemným farbám a hebkému povrchu stať maznáčikom a obľúbeným spoločníkom každého najmenšieho dieťatka. V prvých týždňoch života dieťaťa je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie a rozvoj tejto citlivosti je vhodný práve mäkký medvedík Kaloo s dekou. Najmenšie deti majú pri zaspávaní rady jemné upokojujúce farby, čo spĺňa aj plyšový medvedík Kaloo, ktorý je prevedený v krásnej modrej farbe. Problémom nebude ani detské ochutnávanie a hryzenie, ktorými deti často skúmajú predmety okolo seba. Každá detská hračka Kaloo je totiž prísne testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je pripravená na nekonečné detské skúmanie, hryzenie a ochutnávanie.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky je potrebné vyhnúť sa namáčaniu a ručnému praniu. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Kaloo je splneným snom každého dieťaťa, dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo dobre a bezpečne.

Vlastnosti

  • hebká mäkká hračka z plyšu
  • vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • jemné farebné prevedenie
  • veľkosť 32 cm
  • ideálna na maznanie pre najmenších
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • pranie pri 30° aby sa zachovala farba a kvalita hračky
  • francúzsky dizajn
  • darčekové balenie
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery32 cm
Rozmery balenia18,5*7,5 cm
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.