Plyšový medvedík s hrkálkou Perle Chubby Kaloo 30 cm v luxusnom prevedení v darčekovej krabičke šedý od 0 mesiacov

Popis produktu

Plyšový medvedík s hrkálkou Perle Chubby z dielne francúzskej spoločnosti Kaloo je dokonalou hračkou pre všetky detičky už od narodenia. Medvedík Perle Chubby má výšku 30 cm a vďaka svojej veľkosti je ako stvorený na maznanie a túlenie. Plyšový macko Kaloo v jemnej sivej farbe je vyrobený z hebkého plyšu a rodičia sa pri ňom vôbec nemusia báť detského ochutnávania a spoznávania. Najzaujímavejšia časť medvedíka sa nachádza v jeho vnútri - je to hrkálka, ktorá svojím zvukom deti upokojuje a pomáha im rýchlo zaspinkať. Vďaka materiálu, ktorý zachytáva vôňu, sa detičky v spoločnosti medvedíka cítia stále bezpečne.

Plyšové hračky Kaloo nie sú obyčajnými plyšovými hračkami. Aj tento sivý medvedík Perle Chubby pomáha deťom v rozvoji motoriky, ale vďaka hrkálke sa rozvíja aj sluch. Táto detská hračka sa svojím prevedením a jedinečným dizajnom okamžite stane najlepším priateľom každého bábätka. Je jemná a vďaka tomu vhodná pre citlivú detskú pokožku, ktorú nedráždi. Plyšovú hračku Kaloo môžete prať na jemnom cykle pri 30°, a to bez použitia bielidiel a zmäkčovačov.

Veľký plyšový medvedík Perle Chubby k vám príde zabalený v luxusnom darčekovom balení, takže je vhodný aj ako darček pre každé čerstvo narodené bábätko. Francúzsky cit pre krásu, jedinečnosť a dokonalosť - to v sebe odrážajú všetky detské hračky Kaloo. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery30 cm
Rozmery baleniaØ 25 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.