Plyšové papučky medvedík Blue Denim-Booties Kaloo 10 cm v darčekovom balení modré od 0 mesiacov

Popis produktu

Kaloo plyšové papučky Blue Denim-Booties sú hebké detské papučky vhodné pre najmenšie detičky od 0 mesiacov. Detské papučky majú veľkosť 10 cm, takže sú ideálne pre každé maličké bábätko. Sú vyrobené z jemného a hebkého plyšu. Krásna modrá farbu a veselý medvedík rozvíjajú detskú predstavivosť, fantáziu a podnecujú jazykové a komunikačné schopnosti. Plyšové papučky pre najmenších sú zabalené v peknom darčekovom balení, takže nimi môžete obdarovať svojich najbližších bez starostí o darčekovú krabičku.

Ideálnym doplnkom pre malé deti sú práve plyšové papučky v modrej farbe, ktoré sú mäkké a hebké k detskej pokožke, malé nôžky ochránia a príjemne zahrejú. Topánky pre bábätká majú na vrchu pekné plyšové zvieratko - macíka, ktorý bábätko zabaví na dlhý čas. Pri topánkach pre najmenších sa netreba báť, že ich dieťatko bude ochutnávať alebo skúmať iným spôsobom. Každý produkt Kaloo je totiž testovaný a spĺňa aj tie najvyššie štandardy, preto je hra, ale aj ochutnávanie deťmi maximálne bezpečné. Kaloo je splneným snom najmenších detí, dbá na ich potreby a túžby, preto sa deti po celom svete cítia pri plyšových hračkách a doplnkoch Kaloo príjemne a bezpečne.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou plyšových hračiek a doplnkov s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky a doplnky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá, a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detské topánky sa dajú veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita papučiek, potom ich treba nechať voľne vysušiť.

Vlastnosti

  • hebké mäkké topánočky z plyšu
  • vhodné pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • jemné farebné prevedenie so zvieratkom
  • veľkosť 10 cm, ideálna pre každú detskú nôžku
  • v darčekovom balení
  • pranie pri 30°
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery10*7*6 cm
Hmotnosť18 g
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.