Plyšové kuriatko Colors-My Activity Chick Kaloo vibrujúce s hrkálkou a hryzátkom 30 cm pre najmenších

Popis produktu

Kaloo farebné plyšové kuriatko Colors-My Activity Chick s hrkálkou a hryzátkom je krásne plyšové zvieratko vhodné pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Má veľkosť 30 cm a pomocou praktickej šnúrky sa dá uviazať nad postieľku alebo autosedačku a dieťa sa počas cesty autom nebude nudiť. Súčasťou plyšovej hračky je hryzátko a hrkálka, ktorá bude nápomocná pri rozvoji detského sluchu a malé zrkadlo v prednej časti, ktoré tiež bábätko zaujme. Po stlačení plyšové kuriatko vibruje, čo je ďalšia veľmi zaujímavá aktivita pre bábätká. Orientujú sa vďaka tomu na vonkajší svet, sú citlivejšie na podnety z vonku. Detská hračka pre bábätká je jemná, hebká a mäkučká k detskej pokožke, bude obľúbeným spoločníkom všetkých najmenších detí. 

Hra s plyšovými hračkami je dôležitá pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, orientuje ich na vnímanie a skúmanie vonkajšieho sveta. Práve v prvých týždňoch života je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodné práve mäkké kuriatko pre bábätká Kaloo. Pri hračke nie je problémom ani detské ochutnávanie a hryzenie, ktorými deti často skúmajú predmety okolo seba. Každá detská hračka Kaloo je testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a na to pripravená. Táto plyšová hračka pre najmenších je vďaka svojim zaujímavým častiam ideálnym spoločníkom na dlhé cesty pre najmenšie deti.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky Kaloo  v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Kaloo je splneným snom každého dieťaťa, dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo dobre a bezpečne. Odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky, potom je potrebné nechať hračku voľne usušiť.

Vlastnosti

  • hebká mäkká hračka z plyšu
  • vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • pestrofarebné prevedenie
  • po stlačení vibruje, má hrkálku, hryzátko a zrkadlo na upútanie pozornosti v prednej časti
  • veľkosť 30 cm
  • ideálna na zavesenie na autosedačku alebo postieľku
  • pranie pri 30°
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery30 cm
Rozmery balenia16*23 cm
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.