Plyšová sovička Colors-Activity Owl Kaloo pískajúca s hrkálkou 16 cm v darčekovom balení pre najmenších

Popis produktu

Kaloo plyšová pískajúca sovička s hrkálkou Colors-Activity Owl je pekná hračka vhodná pre najmenšie deti od narodenia. Má ideálnu veľkosť 16 cm, takže si ho každé bábätko môže privinúť, chytiť do svojej malej rúčky. Hračka pre najmenších má veselé pestrofarebné prevedenie, je zabalená v darčekovom balení, takže ňou môžete obdarovať svojich najbližších. Plyšová sovička pre najmenších po stlačení píska, čím upúta pozornosť detí, orientuje ich na vonkajší svet. Podobnú funkciu má aj jemná hrkálka, ktorá sa nachádza vo vnútri sovičky. Vydávanie rôznych zvukov pomôže dieťatku pri rozvoji sluchu. Detská hračka pre bábätká je jemná a hebká k detskej pokožke, bezpečná pre hru najmenších detí.

Hra s plyšovými hračkami je dôležitá pre vývin každého dieťaťa, nielen zvyšuje aktivitu ich mozgu, ale formuje aj ich osobnosť, zručnosti a schopnosti. Práve v prvých týždňoch po narodení je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti poslúži plyšová sovička Kaloo. Najmenšie deti reagujú najskôr na jasné a pestré farby, keďže ich zrak na začiatku nie je ešte úplne vyvinutý, preto sa odporúčajú hračky hýriace farbami, ktoré upútajú detské oči už v prvých dňoch po narodení. Takou hračkou je aj plyšová sovička na maznanie vo farebnom prevedení. Vďaka originálnemu a jedinečnému vzhľadu, pestrým farbám a hebkému povrchu sa sovička môže stať obľúbeným spoločníkom pri hre každého dieťaťa.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo dobre a bezpečne. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • hebká mäkká hračka z plyšu
  • vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • pestrofarebné prevedenie
  • veľkosť 16 cm
  • ideálna na maznanie, rozvoj sluchu pre najmenších
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • pranie pri 30°
  • francúzsky dizajn
  • darčekové balenie
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery16 cm
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.