Plyšová myška Rouge Kaloo 31 cm pre najmenších béžová

Popis produktu

Kaloo plyšová myška Rouge Kaloo z jemného mäkkého plyšu je krásne plyšové zvieratko v pieskovo-béžovej farbe vhodné pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Plyšová hračka myška má veľkosť 31 cm, je v príjemnom pieskovobéžovom farebnom prevedení. Detská hračka je jemná, hebká a mäkučká k detskej pokožke, každé bábätko sa k nej veľmi rado privinie. Plyšová hračka pre deti z jemného mäkkého plyšu myšička je ľahká a bezpečná pre hru najmenších detí. Keďže je v príjemnom farebnom prevedení, pôsobí upokojujúco a každé dieťatko si pri hračke z jemného mäkkého plyšu rado pospinká. Jemný, hebký povrch a mäkučké telo zaručujú, že sa táto plyšová hračka zapáči každému najmenšiemu dieťatku. Zaujímavosťou tejto hebkej plyšovej  hračky pre bábätká je, že zachytáva jedinečnú vôňu dieťaťa, čo je veľmi dôležité hlavne v prvých týždňoch života, pretože dieťa sa vďaka tomu pri hračke cíti bezpečne. Deti si prostredníctvom jemnej mäkkej plyšovej hračky Myšky intenzívnejšie uvedomujú svoju existenciu vo svete, mimo bruška mamičky.

Plyšová hračka pre najmenších je nadčasová, je maximálne bezpečná a vďaka francúzskej kvalite môže bábätká sprevádzať už od narodenia. Hra s hračkami je základom pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Práve v prvých týždňoch je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodná práve jemná mäkká myška Kaloo. Najmenšie deti majú pri zaspávaní rady jemné upokojujúce farby, čo spĺňa aj plyšová myška Kaloo, ktorá je dostupná v jemnej farbe. Pri hračke sa netreba báť detského ochutnávania a hryzenia, ktorými deti často skúmajú predmety. Každá plyšová detská hračka Kaloo je testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je pripravená na detské skúmanie, hryzenie a ochutnávanie. Táto detská hračka sa môže vďaka jedinečnému prevedeniu, jemným farbám a hebkému povrchu stať maznáčikom a obľúbeným spoločníkom každého najmenšieho dieťatka.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá vývinom mäkučkých plyšových hračiek pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detské hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • mäkká plyšová hračka myška
  • hebká hračka z jemného mäkkého plyšu
  • v príjemných farbách
  • vhodná pre najmenšie deti
  • veľkosť 31 cm
  • pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery31 cm
Celková výška31 cm
Rozmery balenia11*10*32 cm
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.