Plyšová mačka Meatball 44 Cats Smoby hrajúca 21 cm pre najmenších od 0 mes

Popis produktu

Plyšová mačka Meatball z dielne francúzskych návrhárov Smoby je originálny darček pre najmenších, ktorý stimuluje pozornosť bábätka už od narodenia. Populárna mačička Meatball má povrch telíčka z jemného a mäkkého plyšu, je ako stvorená na objímanie a túlenie sa. Okrúhla mačička v žlto-zelenom tričku sa stane nerozlučnou spoločníčkou vášho dieťaťa, s ktorou sa mu bude v noci ľahšie zaspávať. Po stlačení mačičky si chlapci aj dievčatká vypočujú melódiu z animovanej série 44 Cats, v ktorej mačka Meatball klávesistkou v skupine Buffycats. Bábätká táto funkcia zabaví na dlhý čas, dokáže ich jednoduchým spôsobom utíšiť a upokojiť. 

Hračky pre najmenších sú dôležité pre vývin každého dieťaťa, zvyšujú aktivitu ich mozgu, formujú ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Práve v prvých týždňoch života je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodná aj plyšová mačička Meatball. Je vyhotovená v jasných a príjemných farbách, ktoré sú odporúčané pri najmenších deťoch, pretože nemajú ešte úplne vyvinutý zrak a nevnímajú všetky farby spektra. Mačička z plyšu zároveň rozvíja aj detskú fantáziu a predstavivosť.

Spolu s ňou sa budú cítiť sebaistejšie a vydrží im dlhé roky. Mačička má výšku 21 cm. Smoby už dlhé roky prináša deťom prvotriedne hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Plyšové hračky Smoby spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá, sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a nadčasového vzhľadu. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery21 cm
Rozmery balenia8*17*23 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.