Plyšová hrkálka zvieratko Les Amis Kaloo pískacia 19 cm pre najmenších 4 druhy

Popis produktu

Plyšová hrkálka Les Amis od Kaloo je jedinečná plyšová hrkálka vhodná pre najmenšie deti od narodenia. Hračka pre bábätká má podobu milého zvieratka: žltého kuriatka, bielej ovečky, strakatej kravičky alebo šedého somárika. Plyšová hrkálka pre bábätká má veľkosť 19 cm, každé najmenšie bábätko si ju môže chytiť do svojej malej rúčky a zahrať sa s ňou. Hračka pre bábätká je vyrobená z jemného plyšu, je mäkká a hebká k detskej pokožke. Je maximálne bezpečná pre hru najmenších detí, zachytáva ich jedinečnú vôňu. Preto sa najmenšie deti pri nej cítia isto a bezpečne v novom, zatiaľ nepreskúmanom svete. Plyšová hrkálka pre najmenších má pozdĺžny tvar, preto ju ľahko chytí každé bábätko. Plyšová hračka pre najmenších obsahuje jemnú hrkálku, ktorá zaujme a upúta pozornosť každého bábätka a pomôže mu pri rozvoji sluchu. Zvieratko navyše pri stlačení píska.

Plyšová hrkálka pre najmenších má podobu plyšového zvieratka v jemnom farebnom prevedení. Pri hračke nie je problémom ani detské ochutnávanie a hryzenie, ktorými deti často skúmajú predmety okolo seba. Každá detská hračka Kaloo je testovaná, spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravená. Hra s plyšovými hračkami je dôležitá pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Práve v prvých týždňoch života je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodná aj plyšová hrkálka Les Amis. Vyberte si plyšovú hrkálku z našej ponuky: somárika, kuriatko, kravičku alebo ovečku a svoj výber napíšte do objednávky. Cena je za 4 kusy.

Detská hrkálka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, aby sa zachovala jej farba a kvalita. Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek, ktoré sú inšpirované francúzskym dizajnom. Kvalita produktov a príjemné materiály sú to, čo robí značku Kaloo tak výnimočnou. Každý výrobok Kaloo je vyrobený s ohľadom na potreby bábätiek v zmysle ich rozvoja, zdravia a bezpečnosti. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu.

Vlastnosti

  • hebká plyšová hračka
  • jemná hrkálka, ktorá píska
  • vhodná pre najmenšie deti od narodenia
  • veľkosť 19 cm
  • jemné farby
  • ideálna na maznanie a rozvoj sluchu najmenších detí
  • pranie pri 30°
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • nádherný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery balenia34*12*5 cm
Note4 pcs
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.