Plyšová deka Colors-Activity Playmat Ladybug Kaloo multifunkčná s hrazdičkou pre najmenších

Popis produktu

Kaloo multifunkčná deka s hrazdičkou Colors-Ativity Playmat Ladybug je jemná plyšová deka vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Prečo multifunkčná? Na deke nájdete mnoho zaujímavých častí, vďaka čomu sa na nej deti budú bez nudy hrať po celý deň. Pomocou hrazdy sa dieťatko môže samo dvíhať a učiť sa sedieť. Na hrazde sú zavesené všelijaké pestrofarebné hračky s hrkálkou, zrkadlomvydávajú šuštiace zvuky. To všetko môže pomôcť pri rozvoji detského sluchu, orientuje ho to na vonkajší svet a vonkajšie podnety. S priemerom 110 cm je vhodná na hranie, ale aj oddych pre všetky maličké deti, má tvar pestrofarebnej veselej lienky.

Deka na hranie má veselé farby, pretože najmenšie deti nevnímajú úplne všetky farby spektra, v prvých pár týždňoch reagujú len na tie najvýraznejšie farby. Pri deke sa netreba báť prípadného detského ochutnávania a hryzenia, ktorými deti často skúmajú predmety. Každý výrobok Kaloo je prísne testovaný a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravený. V prvých týždňoch života dieťaťa je zvýšená hmatová citlivosť detí, dieťa reaguje na každý dotyk, na každý nový povrch a na vzbudenie a rozvoj tejto citlivosti je vhodná aj deka pre bábätko Kaloo, ktorá je vyrobená z najjemnejšieho plyšu a je hebká k detskej pokožke. 

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek a doplnkov na spanie a kúpanie s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Hračky pre bábätká Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek a doplnkov  je dôkladne kontrolovaný, všetky musia spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detská deka pre najmenších sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita deky je potrebné vyhnúť sa namáčaniu a ručnému praniu.

Vlastnosti

  • jemná mäkká deka z plyšu s hrazdičkou a hračkami s hrkálkou, zrkadlom
  • priemer 110 cm
  • vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • hrkálka a šušťanie rozvíjajú detský sluch
  • pomocou hrazdy sa dieťa učí sedieť
  • v zrkadle dieťa pozoruje svoj pohyblivý odraz, zaujíma sa o vonkajší svet
  • pestrofarebné prevedenie
  • pranie pri 30°
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery110 cm
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.